FőoldalKonstruktőrSzárnyaljon a képzelete vezetékek nélkül!
2017. január 03., kedd ::

Szárnyaljon a képzelete vezetékek nélkül!

A CODICO bemutatja az új DIGI XBee S2C 802.15.4 megoldását furatszerelhető és felületszerelhető kivitelben

A DIGI XBee® a világ első számú RF modulja olyan tekintetben, hogy formatényezője többféle protokoll és támogatott frekvenciasáv tekintetében közös. A DIGI XBee-vel bármi megoldható: legyen szó akár kisléptékű, tudományos, laboratóriumi projektről vagy a NASA hasznosteher-megfigyelésre kialakított célmoduljáról, az XBee megadja azokat az eszközöket, rugalmasságot és szabadságot, amely elengedhetetlen a gyors és hibátlan fejlesztőmunkához.

A DIGI XBee-sorozat legújabb eleme a DIGI XBee S2C 802.15.4 már az aktív kínálat része, és a Silicon Labs Ember® EM35x adó-vevő megoldással érhető el. Az új modul ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a kis késleltetés és jól megjósolható kommunikációs időzítések az elvárásokhoz tartoznak. A DIGI XBee S2C 802.15.4 olyan esetekre is tökéletes, ahol az alkalmazáshoz robusztus, többpontos vezeték nélküli összeköttetés kiépítésére van szükség, és emellett az alacsony energiafogyasztás, a rádiós adatátvitellel telepíthető firmwar-frissítések és a DIGIMesh® vagy ZigBee® Mesh protokollokra való továbbfejlesztés lehetősége is elvárás.

Az új DIGI XBee S2C 802.15.4 modulokat furat- és felületszerelhető kivitelben is kínálja a gyártó. Bármely DIGI XBee implementációban az egyik DIGI XBee csereszabatos a másikkal. Ez azt jelenti, hogy például az újdonság esetében nincs szükség új áramköri és nyomtatott huzalozású hordozós tervek kifejlesztésére, ha ki szeretnénk használni a Silicon Labs legújabb chipjének tudását. A DIGI az XBee platformon ezt már megoldotta, amely jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent a fejlesztőknek, nem beszélve a nyugalomról, amelyet a gyártó körültekintő tervezése biztosít. A pont-pont, peer-to-peer és multipont/csillag topológiás konfigurációkban egyaránt gyors és robusztus kommunikációs megoldást biztosító DIGI XBee S2C 802.15.4 modulokkal a fejlesztőmunka gyerekjáték-egyszerűségű. Akár egy szimpla soros kommunikációs összeállításban szimpla kábelhelyettesítőként, akár egy összetettebb hálózati rendszer elemeként kerül felhasználásra, a DIGI XBee 802.15.4 modulokkal a fejlesztés minden esetben egyszerű és a nagy teljesítményű végeredmény garantált.

codico 2 7 2

A DIGI XBee platformot maguk a felhasználók teszik különlegessé: legyen szó innovátorokról, hackerekről, bármiféle probléma megoldásán dolgozó szakemberekről, a DIGI minden felhasználói típusnál elkötelezett aziránt, hogy a vezeték nélküli világba belépést a lehető legegyszerűbbé tegye moduljaival, és segítse a használók képzeletét vezetékek nélkül szárnyalni.

A CODICO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény