FőoldalRólunk

Bemutatkozik az ELEKTRONET

Küldetésünk Az ELEKTRONET Szerkesztősége alapítása óta a magyar elektronikai ipar fejlődését próbálja elősegíteni azáltal, hogy fórumot teremt a hazai elektronikai szakemberek és cégek számára, valamint összeköti a tudomány világát a gyakorló mérnökökkel, kereskedőkkel. Eddigi munkánk sikerét igazolja az ELEKTRONET széles körű szakmai és nemzetközi elismertsége.

Társadalmi szerepvállalás

A magazin eszközei céljaink megvalósításában nem mindig elegendőek. Az ELEKTRONET szerkesztői ezért lettek alapító tagjai a Magyarországi Elektronikai Társaságnak (MELT), amely a hazai elektronikai ipar érdekképviseletét és elismertségének növelését tűzte zászlajára.

ELEKTRONET magazin

Szaklapunk nyomtatott formában évi 8 alkalommal 8000 példányban jelenik meg, melyben az elektronikai ipar minden szakterületéről igyekszünk csokorba szedni a legfrissebb információkat.

Üzlet rovatunk iparági gazdasági információkkal, trendekel, pályázatokkal, rendezvényekkel kapcsolatos cikkekkel gazdagítja a tartalmat, mellyel kiegészülve lapunk nem csak a villamosmérnököknek szolgál hasznos forrásként, de az elektronikai iparban tevékenykedő gazdasági szakembereknek is.

ELEKTRONET Online

Portálunkon naponta frissülő információkkal, friss hírekkel látjuk el látogatóinkat az elektronikai ipar szinte minden területéről. A portál rovatszerkezete a nyomtatott lapéhoz hasonló, olvasói célcsoportja szintén azonos. Ám, míg a nyomtatott lapban nagyobb lehetőség nyílik elmélyültebb elemző írások megjelentetésére, addig portálunkon a legfontosabb szerkesztési elv az aktualitás. Ezért igyekszünk minden hírt röviden, szinte azonnal megosztani látogatóinkkal, míg az új technológiák, fejlesztések, események mélyebb hátterét a nyomtatott lapban világítjuk meg.

Szakmai háttér

Szerzőink, szerkesztőink, rovatvezetőink a szakma elismert szakemberei, ugyanakkor törekszünk arra, hogy a jövő mérnökgenerációjának is időről időre publikálási lehetőséget biztosítsunk. Szerkesztőségünk kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik magyarországi kereskedelmi képviseletekkel, kamarákkal, szakmai egyesületekkel. Több tucat neves nemzetközi és hazai rendezvényen kiállításon, konferencián médiapartnerként, kiállítóként, előadóként veszünk részt.

Partnereink

Az ELEKTRONET alapítása óta szorosan együttműködik több külföldi és hazai kiállításszervezővel, érdekképviseleti szervvel, kereskedelmi kamarával. Rendszeresen részt veszünk több nagy nemzetközi rendezvényen, valamint kisebb hazai konferencián:

 • AMPER – Prága
 • ELECTROSALON – Budapest
 • ELECTRONICA / Productronica – München
 • Embedded World – Nürnberg
 • SMT/HYRBRID/PACKAGING 2010 – Nürnberg
 • MagyarRegula 2010 – Budapest

Partnereink továbbá – csak néhányat említve:

 • IPC (Association Connecting Electronics Industries)
 • TAITRA (Tajvani Kereskedelmi Külképviselet)
 • Hong Kong Trade Development Cuncil (Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács)
 • AmCham Hungary (American Chamber of Commerce in Hungary)
 • MELT (Magyarországi Elektronikai Társaság)
 • JETRO (Japan External Trade Organization)
 • Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
 • HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatal)
 • NGM (Nemzetgazdasági Minisztérium)

Ajánlások

Az elektronikai ipar szinte teljes spektrumát lefedi a cikkekkel és témákkal. Meghallgatja akár a még tanuló mérnököket is, és cikkeket közöl tőlük. Nyomon követi a legújabb trendeket a piacon.

Bögyös István, ATT Hungária Kft.

A Szerkesztőség nem csak jó lehetőséget biztosít a tervezőmérnökök eléréséhez, de szakszerű és gyors segítséget nyújt a hirdetések megtervezésében, a cikkek elkészítésében is.

Berky Tibor, ChipCAD Kft.

Az ELEKTRONET következetes és megbízható utat kínál a magyar tervezőmérnök-közösség eléréséhez magas színvonalú, professzionális, megbízható tartalmával. A Szerkesztőség kiváló elegyét nyújtja a híreknek és a részletekbe menő szakmai cikkeknek. Ajánljuk mindenki figyelmébe!

Suzy Kenyon, Napier Partnership Limited

Az ELEKTRONET bebizonyította, hogy kiváló médiapartner a Microchip számára. 10 éve dolgozunk velük, és folyamatosan teljesítik elvárásainkat, közvetítik üzeneteinket a tervező mérnökök számára úgy a nyomtatott, mint az online felületen.

David Wright, European Marketing Manager, Microchip Technology

Számlaszámunk Heiling Média Kft.
MKB Bank Zrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.)
10300002-20214858-00003285

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény