FőoldalArchívumBel Stewart-MagJack csatlakozók
2009. október 08., csütörtök ::

Bel Stewart-MagJack csatlakozók

A MagJack márkanevű Bel-gyártmányú RJ45 csatlakozók integrált induktivitásokkal biztosítják a jelkondicionálást, az elektromágneses interferenciaelnyomást és a -szigetelést, amit korábban több mint 7 külső komponenssel oldottak meg.Mellőzve a mágneses komponenseket a panelről és integrálva azokat az RJ45 csatlakozóba a megoldás előnyt nyújt megbízhatóságban, teljesítményben, zajcsökkentésben, helymegtakarításban (több mint 50% RJ-portonként), és gazdaságosabb is

Alkalmas Cat 5 és Cat 6 nagy sebességű ethernet-kábelekhez. A MagJack ideális kis formatényezőjű alkalmazásokhoz, ahol a szerelőlap fölötti hely limitált. Egyedülálló módon célozzák meg az ATCA (Advanced Telecom Computing Architecture) platformú rack-szerelt termékeket, mind a blade-szervereket, mind a keskeny kiegészítőkártyákat. Széles körben alkalmazzák SOHO-területen (ADSL modemekben), alappanelre integrált LAN-ban, egypaneles számítógépekben, elosztó- és átalakítóalkalmazásokban. A csatlakozókat bátran használhatjuk továbbá hálózati illesztő-kártyákban, hidakban, routerekben, nyomtatókban, VoIP-telefonokban, szenzorokban és jelátalakító eszközökben, biztonsági kamerás berendezésekben és vezeték nélküli rendszerekben.
Nagy tapasztalattal az induktivitásokban és csatlakozókban, a Bel ajánlja a legátfogóbb csatlakozóválasztékot: egyes USB-2A-val vagy USB-B-vel, 1 soros (2, 4, 5, 6 és 8 port), és 2 soros (2, 4, 6, 8, 12, és 16 port) verziók.
Tekintve az összes induktivitást, beleértve a transzformátorokat, a fojtótekercseket, a kondenzátorokat, és a lezáró ellenállásokat, a Bel MagJack-eket alaposan letesztelték, hogy teljesítsék a minimum 1500 Vrms szigetelési szilárdságot EMI- és RFI-interferenciákra. És mi több kielégíti a 350 µH minimum (OCL) nyílthurkú induktivitást 8 mA bias áram mellett a standard 0 ... 70 °C hőmérsékleten és a -40 ... +85 °C kiterjesztett hőmérséklet-tartományon. A csatlakozókat foszforbronz, és aranyozott (30 vagy 50 mikrohüvelykes) érintkezőkkel szállítják, hosszú élettartamot biztosítva (2500 csatlakozási ciklus Bel-dugók használatával).
A MagJack-ek elérhetők különböző belső szűrőkkel, optimalizálva a teljesítményt a legelterjedtebb chipsetekhez (Broadcom, Intel, Marvell, Micrel, Realtek stb.).
Az előnyök tisztán láthatóak. A tervezők egyszerű módon jutnak előnyökhöz, az áramkör teljesítményének növeléséhez, ha a tervezésnél bátran alkalmazzák a MagJack csatlakozókat integrált szűrővel a Bel Stewart-tól.

Bel MagJack tulajdonságai és előnyei:

  1. Elektromos előnyök (árnyékolt tekercsek. Rövidebb nyomtatott vezetékek.)
  2. Árak (Versenyképes a külön vett, nem integrált komponensekkel szemben. Kevesebb alkatrész a raktárban = több hely. A felhasználók szerelési költsége kevesebb.)
  3. Design (Helymegtakarítás a panelen. A paneldesign egyszerűbb. A tervezési idő rövidebb.)
  4. Megbízhatóság (A Bel-féle huzalozás a fémlábakhoz minimalizálja a csatlakozások számát. MagJack 16 forrasztással csatlakozik a szerelőlaphoz, amíg a tipikus diszkrét áramkör 30 forrasztási ponttal rendelkezik.)
  5. Gyártás (A termékeket három különböző módon tesztelik, mielőtt kikerül a gyárból. Az összes MagJack 100%-osan letesztelt. A Bel nem végez mintavételes tesztet.)

MagJack Integrált csatlakozómoduloknak léteznek egy- és többportos verziói LED-ekkel és USB-vel, túlfeszültség-védelemmel, átmenőfuratos és felületszerelt kivitellel, alacsony profillal, függőleges kivitellel, 10/100/1000 Base-T-hez és 10 GBT-hez, PoE és PoE Plus alkalmazásokhoz.

A Bel cég

Bel (www.belfuse.com) és leányvállalatai elsősorban tervezéssel, termeléssel és a termékek eladásával foglalkoznak, amelyeket hálózatokban, távközlésben, nagy sebességű adatátvitelben, és a fogyasztói elektronikában használnak fel. A termékeik induktivitások (tekercsek, áramtranszformátorok és MagJack), modulok (DC-DC-átalakítók, integrált analóg front-end modulok és egyedi termékek), áramkörvédelmek (miniatűr, mikro és felületszerelt biztosítók) és összekötő eszközök (passzív aljzatok, dugók és kábelelosztók). A Bel cég kizárólagos magyarországi disztribútora a ChipCAD Kft.


Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény