FőoldalRendszerintegrátor

Rendszerintegrátor

Hamisított hívások és mobil-zsarolóvírusok

Mire számíthatunk 2024-ben az informatikai biztonság területén? Eddy Willems, a G DATA biztonsági evangélistája hat előrejelzést mutat be.

4K-s közvetítőkocsit mutatott be az Antenna Hungária

UHD/4K felbontású és HDR képminőségű közvetítésre is alkalmas az új televíziós közvetítőautó.

A Bosch generatív mesterséges intelligenciát alkalmaz a gyártásban

Az AI a Bosch minden gyárában rendelkezésre áll

Zeusz és Maia gyermeke az elektronikai iparban

Az elektronikai ipar versenyképességét jelentősen meghatározza a gyártás hatékonysága. Az SMT-sorok nagy sebességű – és nagy értékű – berendezéseit csak akkor lehet maximálisan kihasználni, ha azok folyamatosan termelnek. Ehhez elengedhetetlen a korszerű és megbízható panelmozgató berendezések használata – s hogy mi köze mindehhez Zeusz és Maia gyermekének, az kiderül a cikkből...

Nehézségek leküzdésére született: nyolccsatornás, R&S MXO 5 sorozatú műszerrel bővült a Rohde & Schwarz újgenerációs oszcilloszkópjainak kínálata

A minden elemében új, R&S®MXO 5 sorozatú műszerével folytatja újgenerációs oszcilloszkópjainak 2022-ben megkezdett fejlesztését a Rohde & Schwarz, aminek első sikeres terméke az R&S®MXO 4 család volt. Az R&S®MXO 5 a vállalat első nyolccsatornás oszcilloszkópja. Az R&S®MXO 4 által képviselt úttörő vonalra épülve minden eddiginél komolyabb tervezési nehézségek leküzdésében segíti a mérnököket.

A robotok pontos és alkalmazkodóképes elektronikai gyártást biztosítanak

A robotok segíthetnek az elektronikai gyártóknak optimalizálni a gyártást, valamint gyorsan és rugalmasan adaptálni folyamataikat, hogy lépést tudjanak tartani a fogyasztási termékek rövid életciklusaival. HT Choong, az ABB Robotics elektronikai szegmensének értékesítési és marketing menedzsere elmagyarázza, hogyan.

Az ABB és a Microsoft együttműködik, hogy a generatív mesterséges intelligenciát használják az ipari alkalmazásokban

Az ABB és a Microsoft tovább bővíti a két vállalat között régóta fennálló partnerséget. Legújabb együttműködésük célja, hogy az Azure OpenAI Service-t integrálják az ABB Ability™ Genix ipari analitikai és MI-programcsomagba. A két vállalat majd együtt dolgozik a generatív MI-technológia bevezetésének megvalósításán, hogy az ipari ügyfeleknek segítsenek kiaknázni az elemzett üzemi adatokban rejlő lehetőségeket. A jobb adatgyűjtés, valamint adatkezelés jelentős javulást és növekedést eredményez a hatékonyság, a termelékenység, az eszközök megbízhatósága, az üzembiztonság, az alacsonyabb energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése terén.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény