FőoldalKonstruktőrA következő nagy dobás kisebb, mint gondolná
2016. november 09., szerda ::

A következő nagy dobás kisebb, mint gondolná

A Digi kifejlesztette a piacon jelenleg elérhető legkisebb és biztonsági funkciók tekintetében legfejlettebb i.MX6UL rendszermodul-megoldását. A Digi ConnectCore® for i.MX6UL fantázianevű újdonság a bélyegméretű, 29×29×3,5 mm-es modulban rengeteg funkciót egyesít

  • NXP i.MX6UL-2 processzor Cortex-A7 maggal, 528 MHz órajellel
  • akár 2 GiB NAND Flash-memória
  • előcertifikáció 802.11a/b/g/n/ac szabványú, vezeték nélküli LAN-hálózatokhoz
  • Bluetooth 4.2
  • integrált, kétkapus 10/100 Mibit/s ethernet
  • dedikált biztonsági és hitelesítési vezérlő
  • egyedi, kisfogyasztású üzemmód és ébresztési szolgáltatásmenedzsment

A rendszermodulok (SoM – System-on-Module) az OEM-gyártók számára megfizethető alternatívát jelentenek, amelyek elősegítik termékeik beágyazott intelligenciával vagy éppen IoT-képességekkel való felruházását. Az SoM-ek biztosítják azokat az I/O, memóriakezelési és vezeték nélküli kommunikációs eszközöket, amelyek elengedhetetlenek az IoT világába belépéshez, és ehhez még csak speciális villamosmérnöki szaktudásra sincs feltétlen szükség.

Sok OEM esetében a komplex, hálózati kapcsolatokat támogató eszközök megalkotása nem tartozik a központi kompetenciák körébe. Ha ehhez hozzávesszük a rendkívül gyorsan változó piaci körülményeket, a globális versenyképesség fejlesztését kikényszerítő nyomást és a folyton változó/megújuló technológiákat és szabványosítási követelményeket, látjuk, hogy nem egyszerű a piaci szereplők élete. Ilyenkor célszerű igénybe venni az olyan gyártómegoldásokat, mint amilyeneket a Digi is biztosít. Legyen szó akár orvosi eszközről, vagy 100%-os rendelkezésre állású ipari vezérlőről, a Diginél megvan az a tapasztalat, amellyel a felsorolt nehézségek könnyedén áthidalhatók.

Ha sikerült az eszközt internetkapcsolattal ellátni, gondoskodni kell a védelméről is. A Digi ConnectCore for i.MX6UL támogatja a Digi TrustFence™ nevű technológiát, ami egy olyan biztonsági keretrendszer, amely teljes linuxos szoftvertámogatás mellett akadályok nélkül lehetővé teszi egy teljesen integrált, biztonságos modul kifejlesztését.

A Digi ConnectCore for i.MX6UL a legkisebb, legintelligensebb és legbiztonságosabb eszköze és módja annak, hogy termékeket IoT-kompatibilissé tegyenek.

A CODICO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény