FőoldalÜzletJobban támaszkodna a kkv-kra a GE
2017. október 10., kedd ::

Jobban támaszkodna a kkv-kra a GE

A General Electric közleménye szerint a cég 2020-ig meg kívánja duplázni a közép- és kelet-európai kkv-któl, köztük a magyar vállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások volumenét

Erről Melissa Twiningdavis, a GE Europe Ellátási Lánc alelnöke csütörtökön egy regionális ellátási lánc konferencián beszélt Lengyelországban. Melissa Twiningdavis kifejtette: a GE eredményességének kulcsa az ellátási lánc támogatása és növelése. A cég régióbeli kkv partnereit elsősorban a digitalizált gyártástechnológiával kapcsolatos know-how megosztásával, valamint a vállalkozói attitűd erősítésével és az exportképesség fejlesztésével kívánja megerősíteni.

A GE a közlemény szerint több mint 30 000 beszállítótól vásárol árukat és szolgáltatásokat világszerte, a tranzakciók értéke eléri a 70 milliárd dollárt, ami megközelíti Magyarország 124,3 milliárd dolláros GDP-jének 50 százalékát. A vállalat beszerzéseinek értéke Európában éves szinten 9 milliárd dollár, amelyből a közép- és kelet-európai régió 1,7 milliárd dollárral részesedik. A GE-nek mintegy 6500 beszállítója van a régióban, beszerzéseinek értéke az évtized végére elérheti a 3,4 milliárd dollárt. A GE-nek 1500 minősített magyar partnere van.

A cég több mint 27 éve van jelen Magyarországon, nemcsak a legnagyobb amerikai befektető, de egyben az egyik legnagyobb magyar vállalat is. Számos iparágban, köztük az energetikában, az egészségügyben, a légiközlekedésben, az olaj- és gáziparban, a világítástechnikában és a digitális szektorban is aktív. Globális üzletágai közül 9 működik Magyarországon.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény