FőoldalÜzletElmosta az eső a Jabil avatást Polgáron
2011. június 29., szerda ::

Elmosta az eső a Jabil avatást Polgáron

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter jelenlétében a múlt hét végén adták volna át ünnepélyesen a Polgári Ipari Parkban az új Jabil Circuit csarnokot. A rendezvényt azonban a rendkívüli időjárási körülmények miatt a szervező Polgár-Invest Kft. kénytelen volt lemondani

A Polgári Ipari Parkot működtető társaság egy 612 millió forintos infrastruktúra-fejlesztő pályázat keretében jelentősen fejlesztette a területet, ahol új munkahelyek is létrejönnek. A pályázat keretében tavasszal bevezették a területre az ipari vasutat, valamint felújították a park úthálózatát, a második ütem részeként pedig elkészült az üzemcsarnok, amit a Jabil bérel.

Az ipari parkban most felépült, 4300 négyzetméteres üzemcsarnokot vette bérbe a Jabil Circuit, mely társaság egyelőre 35 fővel kezdi el ott a tevékenységét. Az induló létszám egy része Tiszaújvárosból jár majd át Polgárra, a többieket pedig helyben vették fel.

Az ünnepélyes megnyitó elmaradása az ott folyó termelést érdemben nem gátolja, a bérlő ugyanis már elkezdte a betelepülést. A vihar által okozott károk felmérése folyamatban van, ezért erről nem tud beszámolni.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény