FőoldalKonstruktőrCODICO: intelligens világot építünk
2019. szeptember 30., hétfő ::

CODICO: intelligens világot építünk

A Quectel M2M modulok választéka számos cellás hálózati és pozicionálási megoldást tartalmaz, amelyek ideális támogatást nyújtanak az olyan alkalmazások fejlesztőinek, mint (a teljesség igénye nélkül) a gépjárműipari, telematikai, okosmérős, vezeték nélküli POS, nyomkövetési, biztonságtechnikai, mobil egészségügyi rendszerek. A Quectel gyártmányú modulokban közös, hogy mindegyikük rendelkezik a hatályos nemzetközi minőségügyi szabványok szerinti tanúsítvánnyal, illetve előtanúsítványokkal is

Kompakt megoldás LTE és EGPRS hálózatokhoz: az LTE BG96G Cat.M1-NB1 & EGPRS modul

A BG96G egy LTE Cat M1/Cat NB1/EGPRS távközlési szabványokkal kompatibilis modul, amely downlink irányban maximum 300 kibit/s, uplink irányban akár 375 kibit/s adatátviteli sebességet támogat. A BG96G energiafogyasztása a kor igényeinek megfelelően rendkívül csekély, kivezetőkiosztás tekintetében kompatibilis a Quectel EG91/EG95 típusjelű LTE modulokkal, a BC95 típusjelű Cat NB1 (NB-IoT) modullal, az UG95/UG96 típusjelű UMTS/HSPA modullal, illetve az M95 típusjelű GSM/GPRS modullal.

Az elektronikai gyártási költséghatékonyságot kínáló, 26,5×22,5×2,3 mm méretű, felületszerelhető kivitelű, magas fokú integráltságot tartalmazó BG96G modullal nemcsak egyszerűséget és integritást nyernek a mellette voksoló fejlesztők, hanem egyidejűleg élvezhetik a modul alacsony energiaigénye és mechanikai kompaktsága nyújtotta előnyöket is. A BG96G továbbfejlesztett, LGA típusú tokozása tökéletesen támogatja a nagy darabszámú, teljesen automatizált elektronikai gyártási folyamatokat is.

Az internetes protokollok, ipari szabványú interfészek (USB/UART/I2C/állapotindikátor), illetve további különféle funkciók (például USB meghajtók Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8/8.1/10, Linux és Android operációs rendszerekhez) elérhetősége még tovább bővíti azon alkalmazások körét, amelyek szóba jöhetnek a modul használata során. A teljesség igénye nélkül a célalkalmazások között megtalálhatók a vezeték nélküli POS, okosmérős, nyomkövetős stb. rendszerek is.

A BG96G globális tanúsítványállománnyal rendelkezik, és számos IoT-alkalmazáshoz ideális.

A nagyobb teljesítményigények esetére: Android LTE SC20 intelligens modul

codico 19 5 2

Az SC20 rendszermodul központi egysége egy Qualcomm MSM8909 rendszerchip, amely 4 db, egyenként 1,1 GHz órajel-frekvenciájú Cortex-A7 processzormagot tartalmaz, és Android 7.1 operációs rendszert futtat. Standard kiépítésben 8 GiB NAND flash-memóriát és 1 GiB DDR3 operatív memóriát mellékel hozzá a Quectel, a perifériaválaszték pedig páratlanul gazdag, hiszen a fedélzeten megtalálható a 4G Cat 4 modem 3G fallback-szolgáltatással, a 2,4/5 GHz-es Wi-Fi, a Blueooth, a GNSS, a billentyűzetvezérlő, érintőkijelző-vezérlő, illetve 2 kamera is. A további interfészek között USB2.0, dupla, 4 Mibit/s sebességű RS–232, audio, video, I2C, SPI, A/D-átalakító és GPIO is fellelhető.

A downlink irányban akár 150 Mibit/s, uplink irányban 50 Mibit/s sebességet biztosító SC20 modul célalkalmazásai olyan ipari és szórakoztatóelektronikai rendszerek, mint háztartási eszközök, vezeték nélküli POS-rendszerek, hálózati routerek, gépjármű-elektronikai rendszerek, digitális hirdetőfelületek, riasztópanelek, biztonságtechnikai és ipari hordozható eszközök stb. Az SC20 modul hétféle variánsban érhető el, amelyek az SC20-E, SC20-A, SC20-J, SC20-AU, SC20-CE és a csak Wi-Fi-t és Bluetooth-t támogató SC20-W típusnevekre hallgatnak. Az SC20 modulok rendelkeznek tanúsítvánnyal az EMEA régióra, Dél-Koreára, Thaiföldre, Indiára, Amerikára, Japánra, Ausztráliára, Tajvanra, Brazíliára és Kínára is.

codico 19 5 3

Valamennyi modult támogatja a Quectel intuitív hardverfejlesztő környezete és szoftveres fejlesztőkészlete is, amelyek felhasználásával a fejlesztők gyorsan tudnak kiváló szolgáltatáskészletű, funkciógazdag és versenyképes árú megoldásokat tervezni a világpiac számára.

A CODICO GmbH honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény