FőoldalKonstruktőrNagy teljesítményű ipari DC/DC-konverterek
2017. november 23., csütörtök ::

Nagy teljesítményű ipari DC/DC-konverterek

Új DC/DC-átalakítókat mutatott be a Murata Power Solutions. Az MGJ6 sorozatnéven bemutatkozott újoncok 14 mm biztonsági távolságra specifikáltak megerősített, nagy teljesítményű meghajtókhoz, 690 VAC feszültségű ipari elektromos elosztórendszerekben. Az új konverterek rendszerteljesítmény és hatásfok szempontjából optimális feszültséget szolgáltatnak

A nagy névleges szigetelésű DC/DC-átalakítókat nagy teljesítményű ipari rendszerekben és motorvezérlőkben használt hídkörökben lévő szilícium és szilícium-karbid MOSFET-ek, illetve IGBT-k kétoldali meghajtóköréhez ajánlja a Murata. A 6 W teljesítményű, kétkimenetű konverterek bemeneti feszültségtartománya 2:1 az 5, 12 és 24 V névértékek mellett, míg a kimeneti feszültség 15/–10 V, 20/–5 V és 15/–5 V lehet.

A max. 3 kVDC nagyságú DC csatolófeszültséget használó, nagy teljesítményű alkalmazásokhoz alkalmas aszimmetrikus kimenetek optimális kimeneti meghajtószintet produkálnak nagy hatásfok és alacsony EMI-szintek mellett. A frekvenciaszinkronizálást támogató és rendkívül alacsony csatolási kapacitású (jellemzően 13 pF) konverterekkel jellemzően az EMC-megfelelőség elérése is egyszerűbb lehet.

A Murata Power Solutions honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény