FőoldalKonstruktőrPrecíziós, felületszerelhető fóliaellenállások
2013. február 07., csütörtök ::

Precíziós, felületszerelhető fóliaellenállások

A Microprecision Electronics SA vállalat új, felületszerelhető fóliaellenállásokkal egészítette ki termékkínálatát. A Microprecision a Wilbrecht LEDCO leányvállalatán keresztül gyártja a precíziós Bulk Metal fóliaellenállásait a Vishay Precision Group (VPG) technológiája alapján, a vásárlói igények kielégítése végett pedig most bemutatta felületszerelhető, VSM és VSMP (Z-Foil) sorozatait

Az új ellenállások ötféle méretváltozatban (0805 és 2512 méretkódok között) érhetők el, szűk abszolút toleranciatartománnyal és alacsony hőmérsékleti együtthatókkal rendelkeznek. A Bulk Metal fóliaellenállásokat ±0,2 ppm/°C @ -55 … 125 °C stabilitással, és akár ±0,01% toleranciával szállítja a Microprecision. A terheléses élettartam stabilitás ±0,005% @ 70 °C, a termikus stabilizálódási idő pedig kisebb, mint egy másodperc. Az ellenállások ESD besorolása 25 kV.
A Bulk Metal Foil sorozatú ellenállásoknál nem feltétlenül szükséges a standard névértékű változatokban gondolkodnunk, hiszen a gyártó lehetővé teszi az alap névértékektől eltérő névértékű változatok rendelését is. Például, egy standard 10 kΩ névértékű ellenállás rendelhető 10,073 kΩ névértékkel is. A szűk tűréshatárok és a hosszú távú, nagy megbízhatóság lehetővé teszi az áramkörök kiterjesztett kalibrációját, amely elősegíti a végtermékek alacsonyabb költségű üzemeltetését is. A hosszú távú, kimagasló megbízhatóságot minden fejlesztő nagyra értékeli, a katonai, repüléstechnikai, űrkutatási, teszt- és mérőműszerek, szenzoros, orvosi és high-end alkalmazásoknál pedig alapkövetelmény. Ezeket az igényeket a Microprecision új ellenállásai maradéktalanul kielégítik. A Microprecision gyártóbázisa az Egyesült Államokban, a Vishay Precision Group precíziós központtal egy helyen üzemel.

A Microprecision Electronics honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény