FőoldalKonstruktőrBemutatta SmartPulse IP átjáró referenciaterv vezeték nélküli szenzorhálózatok tervezői számára
2011. november 17., csütörtök ::

Bemutatta SmartPulse IP átjáró referenciaterv vezeték nélküli szenzorhálózatok tervezői számára

A Dialog Semiconductor vállalat bejelentette SmartPulse IP gateway referenciatervét, amellyel a SmartPulse és egyéb, DECT ULE otthonautomatizálási, vezeték nélküli szenzor- és beavatkozó rendszerek fejlesztőinek munkáját kívánja támogatni. A referenciaterv fejlesztésénél szempont volt a termékek távmenedzsmentje okostelefon, laptop és tablet számítógépek segítségével

A referenciaterv tartalmazza a Dialog SmartPulse SC14CVMDECT vezeték nélküli bázisállomást a 32 MiB flash memóriás SC14452 VoIP alkalmazás-gazdaprocesszorral, 16 MiB SDRAM-ot, ethernet csatolót és -transzformátort. A 60×100 mm méretű referenciakártyát a Dialog Rhea µClinux szoftverfejlesztő környezete támogatja, amely tartalmaz webszervert, TCP/IP stacket és SSH szervert a fejlesztéshez. A referenciakártyához jár két, szenzoros alkalmazási kártya is, amelyek automatikusan csatlakoznak az IP átjáró referenciához, és lehetővé teszik a webes vezérlőrendszerek tesztelését SmartPulse-kompatibilis eszközökkel.

Az új, vezeték nélküli szenzorhálózatok tervezését tovább egyszerűsítendő, a Dialog bejelentett fejlesztőkészleteket a SmartPulse DECT ULE szenzorok (SC14WSMDATA, SC14WSMDECT) és bázisállomás (SC14CVMDECT) komplett családjához. A kitek tartalmazzák az eszközöket magukat és szoftvert is, amely egyszerű lehetőséget biztosít SmartPulse-alapú rendszerek, például vezeték nélküli ajtózárak, füstriasztók, fénykapcsolók, háztartási kiskészülékek, személyi biztonsági és egészségügyi rendszerek tervezéséhez.

A Dialog fejlesztésének minőségét jellemzi, hogy a vezeték nélküli szenzorhálózati elemek akár 10 évig is működőképesek egyetlen, AAA formátumú elemről. A rendszer kvalifikált globális használatra, 232 bites adatcsomagokkal kommunikál az engedélyköteles, 1870 ... 1930 MHz DECT frekvenciasávban, 300 méter hatótávolságot tud, önkonfigurálásra képes és nincs szükség hozzá hálózattervezésre.

A Dialog Semiconductor honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény