FőoldalKonstruktőrKis fogyasztás, kiemelkedő jel/zaj viszony
2011. október 21., péntek ::

Kis fogyasztás, kiemelkedő jel/zaj viszony

Nagy sebességű A/D-átalakító az Intersiltől A 12, ill. 14 bites, ISLA212Pxx és ISLA214Pxx sorozatú újdonságok bemeneti frekvenciateljesítménye kiugróan jó

Az új átalakítók mintavételezési sebessége 130, 200, ill. 250 megaminta/s lehet, 105 MHz bemeneti frekvenciáig a jel/zaj arány pedig 73,0 dBFS és 70,5 dBFS értéken alakul, 14, ill. 12 bites felbontásnál. Az áramkörök fogyasztása 1,8 V tápfeszültségről kevesebb mint 450 mW. Alacsony fogyasztásukat és kiváló dinamikus teljesítményüket az Intersil saját fejlesztésű FemtoCharge technológiájának köszönhetik.
Az ISLA212Pxx és az ISLA214Pxx kivezetéskiosztása kompatibilis az Intersil A/D-átalakítócsaládjával, amely lehetővé teszi az Intersilt preferáló fejlesztők számára, hogy áramköri terveiket módosítás nélkül is felhasználhassák, és a korábbi konvertereket újabb, nagyobb felbontású és/vagy mintavételezési sebességű darabokkal váltsák ki. További támogatás gyanánt az Intersil dedikált alkalmazásfejlesztési támogatást nyújt ügyfeleinek, azok méretétől függetlenül.

Az Intersil honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény