FőoldalKonstruktőrA Silego Technology bemutatta GreenPAK 2 CMIC terméksorozatát
2011. október 07., péntek ::

A Silego Technology bemutatta GreenPAK 2 CMIC terméksorozatát

A kaliforniai székhelyű Silego Technology bejelentette GreenPAK 2 sorozatú, 2,5×2,5 mm-es, 12-kivezetésű TDFN tokban elérhető, egyszer programozható logikai áramkörcsaládját. A programozható analógalkatrészekkel is rendelkező GreenPAK 2-t önálló működésre, 4- és 8-bites mikrokontrollerek feladatainak ellátására tervezték, de kiválóan együttműködik a Silego többi konfigurálható, kevertjelű integrált áramkörével (CMIC-ivel), a GreenCLK időzítőkkel és a GreenFET meghajtókkal is

A GreenPAK IC-k felprogramozását a Silego ingyenesen elérhető, Windows és Mac operációs rendszerekkel is kompatibilis GreenPAK Designer szoftvere, valamint az USB-interfészes GreenPAK programozó és emulációs kártya támogatja. Az intuitív, grafikus felhasználói felületű fejlesztőszoftver használatához nincs szükség programozói tudásra, így az egyedi, GreenPAK-alapú rendszertervek akár percek alatt felépíthetők. Az első GreenPAK generációhoz képest a GreenPAK 2-ben 50%-kal több programozható logikai cella és digitális funkció áll rendelkezésre, valamint a támogatott tápfeszültség-tartomány is szélesebb lett (1,8 ... 5,5 V).

Aszinkron viselkedésük miatt a GreenPAK sorozatú termékek energiaigénye szerény. Az áramkörökön elérhető véges állapotgép, logikai funkciók, számlálók, késleltetők, A/D-átalakítók, feszültségreferencia, oszcillátor, PWM-szabályozó alkalmazások ezreinek egyszerű, hatékony megvalósítását teszi lehetővé, legyen szó közelség-, mozgás- vagy hőmérsékletérzékelésről szenzorinterfész formájában, LED-meghajtásról, motorvezérlésről, érintésérzékelésről, túlfeszültség-védelemről.

A Silego több lehetőséget is kínál a GreenPAK és GreenPAK 2 termékek megismerésére: az élő videós támogatás a nap 16 órájában elérhető, tanfolyamvideók több nyelven is rendelkezésre állnak, a konkrét fejlesztés támogatására pedig személyes támogatás is igénybe vehető egy Silego mérnök személyében. A GreenPAK 2 már sorozattermék, a hozzá tartozó mintadarabokról, műszaki adatokról, demo kártyákról a greenpak.silego.com webcímen található több információ.

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény