FőoldalKonstruktőrElérhető az új, pHEMT gyártástechnológia az RFMD gyártó partnerei számára
2011. augusztus 15., hétfő ::

Elérhető az új, pHEMT gyártástechnológia az RFMD gyártó partnerei számára

Az RF Micro Devices vállalat bejelentette, hogy gyártópartneri szolgáltatásokkal foglalkozó üzletága két újabb GaAs megoldással bővítette gyártástechnológiai szolgáltatáskínálatát. Az FD25 nevű, kiszajú pHEMT, valamint FET1H jelű, kapcsolóüzemű pHEMT gyártástechnológiák máris elérhetők a partnerek számára

A RFMD 0,25 mikrométeres, FD25 pHEMT gyártástechnológiája elsősorban a kiszajú, közepes teljesítményű és nagy linearitású rádiós alkalmazásokat (például kiszajú front-endeket és transzmittereket) támogatja. A 0,6 mikronos, FET1H pHEMT elsődleges megkülönböztető jellemzői az alacsony zajszint és nagy kapcsolási linearitás, ezáltal mindenekelőtt vezeték nélküli front-end és adóvevős rendszerekhez ideális. A két új gyártástechnológia kiváló kiegészítése az RFMD korábbi, 0,3 mikronos, FD30 név alatt ismert pHEMT gyártástechnológiájának, amelyet 2010-ben mutattak be, és az X-sávú teljesítményerősítőkhöz, valamint a 8 ... 16 GHz-es, szélessávú, katonai jelzavaró készülékekhez fejlesztettek ki.

A vezeték nélküli távközlési, űrkutatási, haditechnikai alkalmazások piaca világszerte nő, a hajtóerő mögöttük a folyvást nagyobb integrációt követelő, végfelhasználói alkalmazások, amely a félvezető technológia fejlődése nyomán elérhető. Ez a piaci igény ahhoz vezetett, hogy a félvezetőgyáraknak az új igényeknek megfelelő, rugalmas és nagyteljesítményű félvezető-gyártástechnológiákat kell kifejleszteniük. Az RFMD kiszajú FD25, nagy linearitású FET1H, valamint a korábban bemutatott FD30 gyártástechnológiái kiváló eszközöket adnak a félvezetőgyártók kezébe, amelyekkel megfelelhetnek a legújabb generációs alkalmazások igényeinek a félvezetőgyártás tekintetében.

Az RFMD honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény