FőoldalKonstruktőrEurópában elsőként a Farnell szállít készletről Molex EXTreme Power csatlakozókat
2011. április 18., hétfő ::

Európában elsőként a Farnell szállít készletről Molex EXTreme Power csatlakozókat

A Farnell bővítette csatlakozástechnikai termékeinek piacát azzal, hogy Európában elsőként szállítja raktárról a teljes Molex EXTreme Power csatlakozósorozatát, amelynek tagjai az EXTreme LPHPower-, a MicroPower- és a ZPower-típuscsaládok

Egyre fokozódik az igény, hogy a nagyteljesítményű teljesítménycsatlakozók egyre kisebb helyen férjenek el. A Molex EXTreme Power csatlakozói kategóriájukban a legjobb teljesítménysűrűséggel kínálnak nagyáramú csatlakozási megoldásokat, amelyekre az alkalmazások széles választéka tart igényt. A termékcsalád széles áramterhelhetőség-tartományt fed le, változatos mechanikai védőburkolatok, illeszkedő lezárócsatlakozók és más, széles körű konfigurációs lehetőségek állnak a felhasználó rendelkezésére.
Az új csatlakozókat bemutató részletes információk megtekinthetők az element14 világszerte elérhető elektronikus közösségi portálon - ahol a mérnökök megvitathatják másokkal alkalmazási problémáikat és igényeiket - továbbá részletes műszaki információkat tölthetnek le. A Farnell a Molex EXTreme Power csatlakozókat a rendelést követő napon szállítja.
Az új disztribúciós szerződést így kommentálja Steve Herd, a Farnell elektromechanikus és csatlakozástechnikai részlegének és a beszállítói kapcsolatok kezelésének vezetője: "A Molex sokéves tapasztalatokkal rendelkezik a csatlakozástechnikai termékek fejlesztésében. Az EXTreme Power sorozat sikeresen veszi célba azokat a nagy áramsűrűségű alkalmazásokat, amelyeknél a NyÁK-lapon korlátozott a hely."
"A Molex örömmel létesít partneri viszonyt a Premier Farnell-lel" - mondja Stece Keep, a Molex európai disztribúciós igazgatója. "Európában a Farnell az első, aki piacra lép ezekkel az új termékeinkkel és az EXTreme Power típuscsalád világszerte versenyképes árai jól illeszkednek majd az európai teljesítménycsatlakozó-piac árviszonyai közé is."

A Farnell honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény