FőoldalKonstruktőrIpari SSD-megoldások legmegbízhatóbb adathordozók az iparban
2011. március 28., hétfő ::

Ipari SSD-megoldások legmegbízhatóbb adathordozók az iparban

Az Apacer márka újdonság az SOS electronic kínálatában. Az Apacer Technology a hagyományos memóriamodulok, egyéb félvezető adathordozók és ipari SSD-megoldások vezető gyártója. Kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle kivitelű és kapacitású innovatív Flash-memória termékek is. Az Embedded Flash Solutions termékek a hagyományos merevlemezek tökéletes, mozgó alkatrészek nélküli helyettesítői, szabványos IDE/ATA csatolóval ellátva. Kiválóan teljesítik a gyorsan növekvő ipari automatizálási piac igényeit

A 100%-os tesztelésnek köszönhetően, minden felhasználó kipróbált modult kap. Az Apacer adattárolóiban letesztel minden egyes memóriahelyet, minden chipen és minden modulon belül. Ez a legteljesebb teszt jelenti az ipari alkalmazások számára, hogy az Apacer csak kipróbált, garantált minőségű és megbízható megoldásokat szállít.

Embedded SD-kártyák
Az Apacer Embedded SD-kártyái a hagyományos SLC (Single Level Cell) NAND flash adathordozók tulajdonságait a tartóssággal és megbízhatósággal ötvözik. A beágyazott alkalmazások olyan magasabb elvárásainak megfelelően tervezték, amelyekben intenzív hardveres és szoftveres igénybevételnek vannak kitéve.
A beépített RS-ECC hibajavító funkció képes akár 5 bájtnyi hiba javítására 512 bájt adaton és 16 bájtnyi redundanciaterületen belül. Az Apacer Embedded SD adathordozóinak használata kifejezetten azon igényes alkalmazásokba ajánlott, amelyekben megnövelt adatsűrűségre és szilárd nyomon követhetőségre van szükség. Az Embedded SD kártyák kompatibilisek az SD 2.0 szabvánnyal. Kézi készülékekben, POS terminálokban, gyógyászati eszközökben, felügyeleti rendszerekben, játékgépekben való felhasználásra tervezték, de kiváló megoldást biztosítanak az SDHC-alkalmazásokban is.

  • Kompatibilitás az SD 2.0 szabvánnyal
  • SD-mód és SPI-mód támogatása
  • Beépített, hardveres ECC-funkció
  • Wear-leveling és Block Management
  • Auto Standby- és Sleep Mode-támogatás

Apacer SAFD
Apacer SAFD-meghajtó Apacer SAFD-meghajtó
Az Apacer SAFD (Serial ATA Flash Drive) sorozata, más néven SATA SSD, robusztusabb, megbízható és effektívebb energiafelhasználást biztosít, összehasonlítva a hagyományos merevlemezekkel. A mozgó alkatrészeket nem tartalmazó Apacer SAFD SSD adathordozók kiválóan alkalmazhatóak ipari laptopokban, katonai eszközökben, keskeny profilú asztali PC-kben, POS terminálokban, távközléstechnikai eszközökben, gyógyászati eszközökben, felügyeleti rendszerekben, ipari PC-kben és beágyazott alkalmazásokban. A SAFD (Serial ATA Flash Drive) SSD-k jelenleg a legjobb megoldást biztosítják a magas karbantartást igénylő, hagyományos merevlemezek kiváltásához, különösen olyan alkalmazásokban, ahol a megbízhatóság főszempont.
Az Apacer teljes ipari SSD-sorozatát olyan kiterjedt megbízhatósági teszteknek vetik alá, mint például hőmérséklet, páratartalom, vibráció és ejtési teszt, ezzel is biztosítva a termékek legmagasabb minőségét. SSD termékeik nagy tárolókapacitással és a legújabb innovációkkal rendelkeznek. Az Apacer industrial SSD-megoldásai és -szolgáltatásai minőséget kínálnak, valamint biztosítékot arra, hogy termékeik alkalmazása a lehető legjobb műszaki megoldást biztosítja felhasználóinak.
  • Tökéletes helyettesítő az 1,8"/2,5" SATA merevlemezek helyett
  • Magasabb szintű Wear-leveling és Block Management
  • Beépített, hardveres ECC, Quick Erase és SMART-funkciók
  • Power Failure Recovery
  • Secured Protection Zone és Purge-funkciók (opcionális)
  • Szabadalmaztatott SSD+ Optimizer szoftver (opcionális)

Az SOS electronic honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény