FőoldalKonstruktőrÚj, interaktív, digitális tartalomszolgáltató rendszer
2011. március 16., szerda ::

Új, interaktív, digitális tartalomszolgáltató rendszer

A Tyco Electronics alá tartozó Elo TouchSystems vállalat bővítette IDS (Interactive Digital Signage - interaktív, digitális tartalomszolgáltató rendszer) termékválasztékát, amelyek támogatják az APR (Acoustic Pulse Recognition - akusztikus impulzus-felismerési) és IntelliTocuh érintésérzékelő technológiákat is. Az új IDS portfolió a Tyco Electronics nagyteljesítményű, érintésérzékelésre kifejlesztett technológiáiból, és nagy képátlójú LCD-panelekből épül fel, és könnyen használható megoldást ad a rendszerintegrátorok, szakértelemmel rendelkező kereskedők, valamint szoftverfejlesztők kezébe

Az Elo TouchSystems IDS megjelenítők megerősített panelekkel készülnek, kifejezetten a kültéri, kereskedelmi alkalmazások igényei szerint méretezve. Az IntelliTouch érintőkijelzők felületi hullámok alapján ismerik fel az érintést, támogatják az érintés és tartás funkciót, magát a kijelzőt pedig erős védőburkolat óvja. A 32 hüvelyk képátlójú modell elérhető IntelliTouch Plus támogatású kivitelben is, amely az Elo felületi akusztikai hullámos technológiáját többérintéses (multitouch) képességgel egészíti ki. Az IntelliTouch Plus rendelkezik a Microsoft Windows operációs rendszerben Additional Qualification (AQ) státusszal is, amely az érintési interaktivitást minősíti a Windows 7 operációs rendszerben, és amely lehetőséget biztosít az operációs rendszerbe épített, érintésérzékenységgel kompatibilis funkcionalitást kihasználására. Az Elo TouchSystems APR technológiája a Tyco Electronics egyik legfrissebb fejlesztését képviseli, amelynek keretnélküli, saroktól-sarokig tartó érintőkijelzőt, és konzisztensen érintés-érzékeny vezérlőrendszert tartalmaz. A rendszernek keretet egy nagy állóképességű, alumínium tokozat ad, amely gyakorlatilag tetszőleges, városi körülmények közé alkalmassá teszi.

Az új IDS termékcsalád háromféle méretű, teljes üveges megjelenítőt tartalmaz, 32, 42 ill. 46 hüvelyk képátlóban. A termékek támogatnak többféle paneltechnológiát is (pl. Samsung LCD Digital Information Display - DID), és valamennyi robusztus, karcolásálló burkolatba kerül, megfelelve a nagy forgalmú, nyilvános helyeken történő alkalmazásnak is. Az APR-kompatibilis érintőkijelzők a megjelenítő teljes felületén felismerik az érintéseket, legyen szó akár ujjas, érintőceruzás, művégtagos stb. érintésről. Az Elo TouchSystems IDS-eket opcionálisan nagyteljesítményű komputermodulokkal is lehet rendelni, amelyek Intel Celeron Dual Core vagy Core 2 Duo processzorral működnek, és a kijelzők hátoldalán lévő, speciálisan kialakított helyre illeszkednek. A rendszerek együttműködnek a tartalomkezelésre specializált szerverekkel és webalapú konzolokkal is, támogatva a multimédiás webes tartalmak megosztását, elektronikus helyi értékesítési alkalmazásokat stb. A komputerekkel a helyben tárolt és hálózatról meghívott tartalmak dinamikusan menedzselhetők, a biztonságról a letiltható táp- és monitorvezérlés, az audio élménytől a beépített támogatás gondoskodhat.

Az Elo TouchSystems honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény