FőoldalArchívumÚj funkciók a TME cég internetes felületén
2009. június 04., csütörtök ::

Új funkciók a TME cég internetes felületén

Vevőink elvárásainak megfelelve, folyamatosan tökéletesítjük internetes oldalainkat és online boltunkat. A rendszer használóitól érkező információkra válaszolva, új funkciókat vezettünk be, amelyek megkönnyítik a keresést és a megrendelések feladását.


Jelenleg különböző keresési és leválogatási módokat alkalmazhatunk annak érdekében, hogy a több mint 50 000-es tételszámú kínálatból megtalálhassuk a nekünk szükséges elektronikai és elektrotechnikai alkatrészeket. Legújabb könnyítés a paraméteres keresési rendszer.

Image Image
Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a keresett alkatrészre jellemző, és annak meghatározott paramétereire beállított szűrők alkalmazásával lerövidítsük a keresési időt. Beállíthatjuk az adott paraméter(ek) kívánt értékét, ugyanis a rendszer lehetőséget ad a keresési mód konfigurálására oly módon, hogy egyszerre több tulajdonság, ill. azok közül valamelyikre több paraméterérték legyen kiválasztva.
Ennek eredményeként csak és kizárólag azok a termékek jelennek meg, amelyek megfelelnek a kívánt kritériumoknak, értékes időt takarítva meg ezzel számunkra. További lehetőség a találatok szűkítése egy adott gyártóra, vagy az RoHS-direktívának megfelelő termékekre.
A funkció részletes leírása a TME cég honlapjának súgójában található.
A közelmúltban beindított funkciók közül második a Quick Buy, ami három módszert kínál a gyors rendelésre. Ez nagyon hasznos eszköz azon vevők számára, akik rendelkeznek a vásárolni kívánt termékek kész listájával.
Image Image
Első lehetőség: az elkészített listát fájlként bevisszük. Csak arra kell figyelni, hogy a fájl txt, xls (Excel 97/2000/XP kompatibilis) vagy csv-formátumban legyen elmentve, valamint arra, hogy a termékkód a mennyiségtől el legyen választva a következő jelek valamelyikével: pont, vessző, pontos vessző, tabulátor vagy szóköz. Minden árucikknek külön sorba kell kerülnie!
Második opció a terméklista másolása és beillesztése a speciális ablakba. Itt is emlékezni kell arra, akárcsak az előző módszernél, hogy a listát a megfelelő séma szerint készítsük el!
Harmadik lehetőség, hogy a megrendelést sorról sorra kitöltjük a formanyomtatvány-ablakban.
Image Image
A három módszer bármelyike szerint töltsük is be a terméklistát, eljutunk egy időponthoz, amikor még esetleges javításokat végezhetünk a megrendelés végleges elfogadása előtt. Itt lehetőségünk van új sor hozzáadására, meglévő törlésére, a teljes megrendelés visszavonására vagy a termékek áthelyezésére a Parkolóba. (A Parkoló egy nemrég bevezetett funkció, amely lehetővé teszi az összes kiválasztott vagy visszavont pozíció tárolását, és megkönnyíti a korábbi kiválasztások visszakeresését.)
Annak érdekében, hogy részletesen megismerkedhessen a fent ajánlott hasznos szolgáltatások lehetőségeivel, kérjük, tekintse meg a www.tme.eu oldalon elérhető instrukciós filmet! A Qiuck Buy leegyszerűsíti a vásárlást, és lerövidíti a megrendelés összeállításához szükséges időt.
Manapság a vevők többsége szívesen él az e-boltok kínálta lehetőségekkel, ezért is vezetünk be új szolgáltatásokat. Azon vevőinknek, akik hírleveleinket kívánják olvasni, folyamatos információkkal szolgálunk a termékeinket és szolgáltatásainkat érintő mindennemű újdonságról.
Mivel a TME-nél elkötelezettek vagyunk szolgáltatásaink fejlesztése iránt, az internet folyamatos fejlődését is figyelembe véve a jövőben további tökéletesítéseket vezetünk be internetes oldalainkon.
Nézzen be, és győződjön meg, mi mindent kínál internetes platformunk! Menjen fel a www.tme.eu-ra!
A TME egyike az élenjáró európai elektronikai, elektro­technikaialkatrész- és műhelyfelszerelés-forgalmazóknak. Internetes oldalunk egyszerű és nonstop (24/7) elérést biztosít gazdag termékválasztékunkhoz.

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény