FőoldalArchívumKompakt IEC bemenőszűrők nagy csillapítással az EPCOS kínálatában
2009. április 23., csütörtök ::

Kompakt IEC bemenőszűrők nagy csillapítással az EPCOS kínálatában

Kompakt IEC szűrők
Az EPCOS új B84771A*, B84771C* és B84771M* sorozatú IEC bemenőszűrői az IEC csatlakozók és EMC szűrők költséghatékony, kompakt kombinációját nyújtják.Helytakarékosságuk ellenére kiváló szimmetrikus és aszimmetrikus csillapítási jellemzőkkel rendelkeznek. A sorozatban 1 ... 15 A-es változatok találhatók 250 VAC névleges feszültséggel, 50/60 Hz hálózati frekvenciával


Az IEC bemenőszűrők kisütő ellenállással vagy anélkül is kaphatók. A B84771M* sorozat egyedi tulajdonsága, hogy a szivárgási áram mindenkori értéke 2 µA alatt van, ezért e terméksorozat kiválóan alkalmas szivárgási áramra érzékeny alkalmazásokhoz, például orvosi műszerekhez. Az összes új szűrősorozat működési hőmérséklettartományának felső határa 85 °C, és valamennyi RoHS-kompatibilis, az ENEC, Ul és cUL jóváhagyások megszerzése folyamatban van.
Az új IEC csatlakozók legfőbb potenciális alkalmazási területei a méréstechnikai és orvosi berendezések, IT rendszerek, játékkonzolok, elektronikus point-of-sale rendszerek, valamint fitneszgépek.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény