FőoldalArchívumA Murata bejelentette az ipar legkisebb izolátorát távközlési alkalmazásokhoz
2009. március 19., csütörtök ::

A Murata bejelentette az ipar legkisebb izolátorát távközlési alkalmazásokhoz

Új izolátor mobiltelefonos alkalmazáshoz
A Murata kifejlesztette az ipar legkisebb izolátorát a 800 MHz/2 GHz frekvenciájú mobiltelefonos alkalmazásokhozA CEG23 sorozat innovatív felépítése minden tervezési körülmények között jelentős helymegtakarítást biztosíthat a tervezőknek, hiszen a Murata előző generációs eszközeihez képest az új, mindössze 2,0×2,0×1,0 mm-es eszközök helyigénye 56%-kal kisebb


Ahogy egyre nagyobb a támogatott funkciókkal és teljesítménnyel szembeni elvárás a mobiltelefonoknál, úgy nő az egyre kisebb méretű alkatrészek felhasználásának szükségessége. Kiemelt jelentősége van ezek közül a többsávos mobiltelefonoknak, ill. azok rádiófrekvenciás áramköreinek. Az izolátor az a passzív alkatrész ezekben a rendszerekben, amely ferritet tartalmaz az áramkör egyéb részeinek (pl. teljesítményerősítő) védelmére a túlzott jelreflexióval szemben, így járulva hozzá a jobb jelminőséghez.
A Murata CEG23 sorozat LGA elrendezésű kivezetőkkel rendelkezik, amely kisebb helyigényt és nagyobb szabadságot ad az RF tervezésben. Az új elektródakonstrukció és a teljesen integrált áramköri jelleg miatt a CEG23 sorozat diszperziós, beiktatási veszteségi és frekvenciatűrési jellemzői is kedvezőbbek. A Murata az új sorozatnál is a kétportos áramköri technológiát valósította meg, megtartva a kiváló teljesítményerősítő-illesztés lehetőségét. Az új izolátorok alkalmasak a Murata előző generációs izolátorainak felváltására.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény