FőoldalArchívumA Silicon Labs bemutatta az ipar legnagyobb teljesítményű szinkron ethernet órajel IC-jét
2009. február 26., csütörtök ::

A Silicon Labs bemutatta az ipar legnagyobb teljesítményű szinkron ethernet órajel IC-jét

A Silicon Laboratories vállalat bejelentette Any-Rate Precision Clock termékcsaládjának bővítését az Si5315 típusjelű áramkörrel. A hatékony zavarcsillapítással rendelkező, órajelszorzó IC teljesítmény, integráltság, frekvencia- és jitterkövetelmények szempontjából teljesíti vagy meghaladja az 1G és 10G Synchronous Ethernet (SyncE) követelményeit


Az Si5315 az egyetlen olyan SyncE órajelszorzó jelenleg a piacon, amely támogatja a 10G vonali kódolási sebességeket (161,13 MHz) az SONET/SDH és ethernet frekvenciák mellett. Az áramkör használatához nincs szükség külső fáziszárt hurok alkatrészekre, amely jelentősen egyszerűsíti a tervezést és a szükséges alkatrészek számát. A lehetséges hálózati alkalmazások a szolgáltatói ethernetes switch routerek (CESR-ek), harmadik és negyedik generációs cellás bázisállomások, többszolgáltatásos hozzáférési platformok, passzív optikai hálózatok, T1/E1 infrastruktúra stb.
Az Si5315 a jelenleg elérhető SyncE órajelszorzó IC-k közül a legalacsonyabb jitterű működést biztosítja: a kisebb, mint 0,6 psRMS fázisjitter megfelel az ITU-T G.8262 szigorú előírásainak, és jelentősen túlteljesíti a Gigabit Ethernet (GbE) és 10 GbE fizikai rétegek zajjal szemben támasztott követelményeit. Az Si5315 ezt a teljesítményt a Silicon Labs szabadalmaztatott DSPLL® technológiájával éri el, amelynek lényeges pontja, hogy a nagyteljesítményű analóg PLL alkatrészeket mind a chipre integráltan tartalmazza, kiváló zajimmunitást kölcsönözve a rendszernek.
Az új SyncE órajelszorzó család mellett a Silicon Labs frekvenciarugalmas és kiszajú órajelgenerátorok, pufferek, zajcsillapító órajelszorzók, kristályoszcillátorok és szilícium oszcillátorok tekintélyes választékát biztosítja.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény