FőoldalArchívumOnline üzletet nyitott a Glyn!
2009. február 06., péntek ::

Online üzletet nyitott a Glyn!

A németországi GLYN disztribútorcég elindította GLYNshop névre keresztelt európai B2B (cégek közötti elektronikus kereskedelmi) portálját, amelyen elektronikai alkatrészeket, kijelzőket, rendszermodulokat és vezeték nélküli modulokat forgalmaznak.

A GLYNshop egyszerű és kényelmes lehetőséget biztosít az elektronikai alkatrészek megrendelésére a disztribútor széles termékportfoliójából. A tavalyi év vége óta a GLYN számos világszínvonalú gyártó (Toshiba, Fujitsu, Renesas, Mitsubishi stb.) termékeit is felvette online kínálatába.
www.GLYN­shop.com címen elérhető portálon a regisztrált felhasználók mikrokontrollerek, fejlesztőkitek, kijelzők, nyomtatók, GSM-modulok, csatlakozók és több egyéb termékfajta közül válogathatnak. A termékválasztást megkönnyítendő az online üzlet nem csupán a legalapvetőbb műszaki információkat tartalmazza, hanem képeket is minden egyes termékről, továbbá megvan a lehetősége a technikai adatlapok és részletes információs katalógusok letöltésére közvetlenül az üzlet honlapjáról. Az elektronikus űrlappal a mintarendelések közvetlenül a GLYN idsteini termékmenedzserei felé továbbíthatók.
A GLYN a jövőben folyamatosan bővíti a GLYNshop üzletben kínált termékek és szolgáltatások választékát.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény