FőoldalArchívumAz Avnet Memec a NEC Electronics F sorozatú mikrokontrollereivel erősíti portfolióját
2008. december 17., szerda ::

Az Avnet Memec a NEC Electronics F sorozatú mikrokontrollereivel erősíti portfolióját

32 bites NEC mikrokontroller
A félvezetőspecialista Avnet Memec disztribútor a NEC Electronics új, 32-bites, V850ES/Fx3-L sorozatú mikrokontrollerekkel egészítette ki választékát. Az elsősorban gépjárműelektronikai kényelmi és biztonsági rendszerek követelményei szerint fejlesztett új eszközök kiváló funkcionalitást, rugalmasságot és teljesítményt biztosítanak elérhető áron.A NEC új mikrovezérlőivel kiváló hatékonyságú lopásgátló, klímavezérlő, légzsákvezérlő, kihangosító stb. rendszerek fejleszthetők gépjárműelektronikai alkalmazásra.


A 0,15 mikronos gyártástechnológiával gyártott V850ES/Fx3-L adatfeldolgozási sebessége 29 Dhrystone MIPS (DMIPS) a 20 MHz-es órajelfrekvencián. Az eszközre integrált flash ROM mérete 64 … 256 KiB lehet, amelyet 6 … 12 KiB RAM tesz teljessé a 64-, 80- vagy 100 kivezetésű tokozásban, amely lábkiosztásilag kompatibilis a NEC korábbi V850ES/Fx2™ sorozatú eszközeivel, elősegítve a gyors és egyszerű migrációt. Valamennyi eszköz natív támogatással rendelkezik a CAN és LIN protokollszabványokra. A V850ES™ MCU-kban a flash memória a Silicon Storage Technology vállalattól megvásárolt SuperFlash® technológia alapján működik. Az új V850ES/Fx3-L sorozatú MCU-k szoftverileg és hardverileg kompatibilisek a NEC Electronics nagyobb teljesítményű V850ES/Fx3™ sorozatú eszközeivel, előrevetítve egy későbbi fejlesztés lehetőségeit.
A NEC Electronics kínálatában jelenleg 29 különféle V850ES/Fx3 sorozatú mikrokontroller található meg, amelyekkel csaknem bármilyen gépjárműelektronikai biztonságtechnikai vagy szórakoztatóelektronikai alkalmazás megvalósítható.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény