FőoldalArchívumA Transfer Multisort Elektronik Kft. megkezdte tevékenységét!
2008. október 30., csütörtök ::

A Transfer Multisort Elektronik Kft. megkezdte tevékenységét!

A 2008-as TME-katalógus
A Transfer Multisort Elektronikot 1990-ben kis családi vállalkozásként alapították, amely széles termékválasztékban kínált javító- és szerviztevékenységhez és kissorozatú gyártáshoz elektronikai alkatrészeket. Kétéves működés után a még napjainkban is korszerűnek számító csomagküldéses értékesítési formát bevezetve megkezdte az alkatrészek forgalmazását és a kínált termékek katalógusainak terjesztését.A közép- és kelet-európai országok gazdaságainak fejlődésével párhuzamosan egyre bővítette vevőkörét, és új termékcsoportokat vezetett be. Napjainkban a TME Közép- és Kelet-Európában az elektronikai alkatrészek egyik vezető forgalmazója. Több mint tízezer cégnek szállít közel 40 országba, és majd' 1000 küldeményt ad fel naponta.


A kínált termékek között Önök is megtalálják a legismertebb elektronikai alkatrészgyártók többségének gyártmányait.
A TME 180 főt meghaladó csapatában néhány tíz elektronikai, elektrogépészeti és automatikai mérnök dolgozik, akik az üzleti tanácsadóinkkal együtt mindig készen állnak arra, hogy tanácsokkal és információkkal lássák el Önöket.
A számos piacon folytatott több mint 18 éves tevékenységünk vevőink által is nagyra értékelt tapasztalatainak és az ez idő alatt megszerzett bizalom alapjaira építve a TME folyamatosan továbbfejlődik. Különös hangsúlyt helyezünk szerviztevékenységünkre.
Ezen fogalom alatt egy széles, egyfolytában bővülő, több mint 45 ezer tételszámú árukínálatot, egyszerű kapcsolattartással jellemezhető és gyors on-line vásárlást biztosító internetes felületet, valamint gazdag tartalmú katalógusunk vevői kérésre történő eljuttatását értjük. A rendszer legfontosabb elemei mégis maguk az emberek.
Jól képzett munkatársaink mindennemű szakmai kérdést megválaszolnak, és műszaki segítséggel is rendelkezésre állnak. Ha Önöknek problémája adódna egy megfelelő részelem kiválasztásával, helyettesítő alkatrészt keresnek, vagy szükségük lenne valamely termék műszaki specifikációjára, a TME munkatársai mindig készséggel állnak rendelkezésre.
A központban, az exportosztályon dolgozó csapat számos nyelven – angolul, németül, oroszul, bolgárul és szlovákul – beszél. Kihelyezett munkatársaink is rendelkezésre állnak Csehországban, ostravai irodánkban, és közvetlen képviselőink Romániában, Szlovákiában, akik mobil, vevőlátogatói rendszerben dolgoznak.
A Transfer Multisort Elektronik Kft. cég az idén októberben kezdte meg a tevékenységét Magyarországon, és Ostrava után ez a TME második külföldi leányvállalata. Eddig magyar ügyfeleinket a lengyelországi központon keresztül láttuk el, mostantól ezt a szerepet az iroda veszi át. Ha Önök megrendelést kívánnak feladni, árajánlatra van szükségük, műszaki információt igényelnek a termékekről, vagy esetlegesen reklamációt akarnak bejelenteni, mostantól elegendő a Transfer Multisort Elektronik Kft. budapesti irodájával kapcsolatba lépniük.
Tapasztalatból tudjuk, hogy a vevőink számára a gyorsaság, a könnyű kapcsolatteremtés és egy kontaktszemély közelsége a legfontosabb feltételek közé tartoznak. Tekintettel arra, hogy a TME számára a magyar piac a legfontosabbak egyike, a közvetlen itteni tevékenységünk beindítását megcélzó döntés természetes következménye volt eddigi tevékenységünknek.

Image Image
A 2008-as TME-katalógus CD
Hozzá kell tennünk, hogy a helyi irodán túl, magyar partnereink számára internetes oldalaink magyar nyelvű változata is rendelkezésre áll, valamint feltétlenül kiemelendő, hogy hamarosan megjelenik új, 2009. évi katalógusunk, amelyet első alkalommal magyar nyelven is kiadunk. Ezt érdeklődő partnercégek számára térítésmentesen megküldjük. Részletes információkat a www.tme.hu honlapon találnak.
A TME internetes felülete a magyaron kívül további kilenc nyelven is elérhető. Az oldalakon korszerű, tévedhetetlenül működő on-line vásárlási lehetőséget és innovációs szemléletű árukereső rendszert találnak. Ennek köszönhetően vevőink folyamatosan aktualizált információkkal rendelkezhetnek raktárkészletünkről, szállítási határidőkről és árakról.
Egy egyszerű on-line regisztrációt követően elnyert jelszó révén az összes funkció elérhetővé válik.
Image Image
A TME logisztikai központja
A TME három évvel ezelőtt helyezte üzembe Lengyelország középpontjában, Łódzban modern logisztikai központját. 4500 m2-es területen az alábbiak kerültek kialakításra:
- alacsony és magas tárolási rendszerű raktár,
- kiadandó áruk automatikus transzportálórendszere,
- árucsomagoló és küldeményrendszerező egység.

Ennek a beruházásnak köszönhetően a TME jelenleg több mint 60 000 raktári pozíció tárolására és naponta 5000 küldemény kiadására képes. Termékkínálatunk többsége raktárból rendelkezésre áll, gyors szállítási határidőink és alacsony szállítási költségeink cégünk további erősségeit képezik.
A Transfer Multisort Elektronik kínálatában Önök az alábbi termékcsoportokat találják:
- félvezetők
- passzív elemek
- csatlakozók
- vezetékek és kellékeik
- elektrotechnika
- automata elemek
- energiaforrások
- fény és hang
- műhelyfelszerelések
- mechanika és számos egyéb.

Beszállítóink többek között az alábbi cégek:
3M, ACP, AMP, AMPHENOL, AMTECH, ANLY ELECTRONIC, ASSMANN, ATTEND, AUREL, AXIOMET, BAHCO, BESTAR, BOSSARD, BQ CABLE, BREVE TUFVASSONS, CANAL ELECTRONIC, CARL KAMMERLING, COMBIPLAST, CRC, DC COMONENETS, DONAU, ECE, ENGINEER, ESKA, FERROCORE, FERROXCUBE, FIBOX, FIX&FASTEN, FLUKE, GOLDTOOL, GP, HAMMOND, HELUKABEL, HIGHLY, HUEY JANN ELECTRONIC, INDEL, JBC TOOLS, KINGBRIGHT ELECTRONIC, KNIPEX, KOLVER, KSS WIRING, LEM, LUCKY LIGHT, MATRIX, MEAN WELL, METERMAN, MICROCHIP, MOELLER, MOLEX, NEWBRAND, NINIGI, OMRON, OPTOSUPPLY, PALM TECHNOLOGY, PHOENIX CONTACT, PRF, PROFFUSE, QLT POWER, RADIOHM, RAMTRON, RAYEX ELECTRONIC, RAYSON, RELPOL, RICHCO PLASTIC, ROYAL OHM, SAMWHA, SCHRACK, SCI, SELS, SEMIKRON, SICK, SIEMENS, SIGNAL CONSTRUCT, SOLDER PEAK, SR PASSIVES, STONECOLD, SUNON, SYHITECH, TASKER, TECXUS, TYCO, VISHAY SFERNICE, VISHAY SPECTROL, WELLER, WERA, WIHA, WIMA.
Mint látható, beszállítói listánk imponáló, de meg kell jegyezni, hogy ez nem teljes palettája azon gyártóknak, amelyeknek a termékeit a TME Önöknek szállítani tudja.
A Transfer Multisort Elektronik céggel való közelebbi megismerkedésre szolgáló legközelebbi alkalom a 2009. május 19–22. között Budapesten megrendezendő ElectroSalon szakkiállítás lesz. Cégünk standján munkatársaink várnak Önökre, akik szívesen fogadnak mindennemű érdeklődést.

- 45 000, raktárról elérhető termék
- on-line információ (valós idejű) a raktárkészletről, szállítási módról és árakról
- internetes árurendelés és termékkereső
- ingyenes katalógus és műszaki dokumentáció küldés

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény