FőoldalArchívumKövetelményeket túlteljesítő kábelcsatlakozók: ERNI MaxiBridge
2008. október 28., kedd ::

Követelményeket túlteljesítő kábelcsatlakozók: ERNI MaxiBridge

Az ERNI MaxiBridge csatlakozói
Új tagokkal egészítette ki az ERNI Electronics a MaxiBridge™ csatlakozócsaládját, így a teljes portfolió immár függőleges és derékszögű papa SMT csatlakozókat tartalmaz 2-, 3-, 5-, 6- és 8-kivezetésű kivitelekben.Az iparban egyedülálló módon az egysoros csatlakozó kivezetésenként 12 A áramerősség hordozására képes 2,54 mm raszterosztású kivitelben.


A derékszögű kivitel csatlakoztatott állapotban mindössze 5 mm magasságú, és kedvező áránál fogva gyakorlatilag bármelyik olyan gépjárműipari, ipari vagy végfelhasználói alkalmazásban használhatók, amelynél nagy jelentőssége van a véletlen szétcsatlakozás megelőzésének és a nagy vibrációállóságnak. A jelenlegi alkalmazások gépjárműves LED-es világítótestek, ipari érzékelők és beavatkozók, ventilátorok, tápegységek, LCD-k, vezérlőpanelek stb.
A biztos tartást a csatlakozók gyártásában felhasznált tartós fémrészek biztosítják, a mama kábelrészeknél elsődleges és másodlagos reteszelés is kialakításra került. A csatlakozás ugyan kézzel könnyedén oldható, a véletlen oldódás azonban az egyszerre oldandó kettős reteszelés miatt nem lehetséges. A piros, zöld, fekete és kék színben elérhető MaxiBridge csatlakozók kialakításánál odafigyeltek arra, hogy a biztos csatlakozást jól hallható hang jelezze. A MaxiBridge csatlakozórendszer szerelését teljesen automatikus SMT gyártásra tervezték. A papa csatlakozók tekercses kiszerelésben érhetők el, a burkolat anyaga ellenáll az ólommentes újraömlesztéses forrasztásban használt hőmérsékletnek is.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény