FőoldalArchívumFehér színű teljesítmény LED-ek InGaN/TAG-on-sapphire technológiával
2008. október 20., hétfő ::

Fehér színű teljesítmény LED-ek InGaN/TAG-on-sapphire technológiával

Fehér teljesítmény-LED-ek CLCC-6 tokozásban
A Vishay Intertechnology vállalat bejelentette az ipar első, nagyintenzitású, fehér színű teljesítmény LED-jeit CLCC-6/flat tokozásban és InGaN/TAG-on-sapphire technológiával, 2240 mcd … 5600 mcd optikai teljesítménnyel.



A CLCC-6 típusú tokba szerelt VLMW63 termikus ellenállása 50 K/W, a CLCC-6 flat tokozású, 0,9 mm profilmagasságú VLMW64-é pedig 40 K/W. A 3,3×3,4 mm méretű kerámiatokozás lehetővé teszi a teljes fényesség eléréséhez szükséges áramerősség felvételét az 50 ezer óra szerviz-élettartamú LED számára. A megcélzott alkalmazások gépjárműipari, szórakoztatóelektronikai és általános alkalmazások világítótestjei ill. háttérvilágítási megoldásai.
A LED-ek tipikus fényteljesítménye 11 lm, optikai hatásfokuk 30 lm/W. Nyitóirányú feszültségük 4,3 V, az IVmax/IVmin-nel kifejezett fényerősségarány minimális értéke pedig 1,6. A VLMW63 és VLMW64 LED-ek kompatibilisek az infravörös újraömlesztéses forrasztással, és a JEDEC Level 4 szabványoknak megfelelően a CLCC-6 és CLCC-6 flat tokozásuk RoHS-kompatibilis is egyben. Az eszközök rendelkeznek AEC-Q101 gépjárműipari tanúsítvánnyal, és JESD22-A114-B szerint 2 kV feszültségig ESD-védettek.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény