FőoldalArchívumÚj, olcsó és nagyteljesítményű RF modulok
2008. október 14., kedd ::

Új, olcsó és nagyteljesítményű RF modulok

Nagyteljesítményű RF modul a Radiocraftstól
A kompakt RF modulokat gyártó Radiocrafts AS cég vadonatúj modulcsaláddal egészítette ki választékát az olcsó és nagyteljesítményű RC11x0 sorozatú eszközök formájában.A többcsatornás RF adóvevők beágyazott protokollal rendelkeznek, és a szabad felhasználású ISM sáv 433, 868 és 915 MHz-es frekvenciáin működnek. Az új modulok alkalmazhatósága ennek megfelelően sokrétű.


A modulok teljes értékű RF rendszert takarnak: a nagyteljesítményű, többcsatornás FSK rádióadóvevő mellett UART interfészes csomagprotokoll-kezelő is megtalálható. A beágyazott RC232™ protokoll pont-multipont kapcsolatot támogat egyedi címzésre vagy üzenetszórásra, valamint CRC-ellenőrzést a jelintegritás ellenőrzésére. A modul alkalmas az RS232 és RS485 típusú kábeles összeköttetések rádiós felváltására.
A mindössze 12,7×25,4×3,3 mm-es, integrált RC11x0 modulok diszkrét alkatrész formájában több-tíz alkatrész felváltására képesek önmagukban, ráadásul az antennán kívül külső alkatrészekre sincs szükség a használatukhoz. A hatékony sorozatgyártást a szalagos és tekercses csomagolás egészíti ki, alacsony fogyasztásuk pedig a telepes eszközökben történő használatot is támogatja. Az RC1140 a 433 MHz-es, az RC1180 a 868 MHz-es, az RC1190 pedig a 915 MHz-es frekvenciasávra van hangolva.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény