FőoldalArchívumEgyfázisú PWM vezérlő széles feszültségtartományú alkalmazásra
2008. október 13., hétfő ::

Egyfázisú PWM vezérlő széles feszültségtartományú alkalmazásra

Kontroller impulzusszélesség modulációs célra az Intersiltől
Az új ISL8107 típusjelzésű, egyfázisú, feszültségcsökkentő, aszinkron kontrollert távközlési és ipari alkalmazásra fejlesztették ki.Az ISL8107 különlegessége a széles, 9 … 75 V bemeneti feszültségtartománya, valamint a belső, 1,192 V értékű, ±1% tűrésű referenciafeszültsége. Integrált, felsőoldali, n-csatornás MOSFET meghajtót is tartalmaz, amely képes a pozitív tápra kötött és nem leföldelt MOSFET meghajtására.


A feszültségmódusú vezérlésű és kompenzációs szabályozású ISL8107 a teljes bemeneti feszültségtartományban állandó hurokerősítést és optimális tranziensválaszt biztosít. Az áramkör kapcsolási frekvenciája 100 kHz és 600 kHz között programozható külső ellenállás és kondenzátor segítségével, a SYNC kivezetésen keresztül pedig külső órajelhez is szinkronizálható a kapcsolási frekvencia.
Az ISL8107 rendelkezik programozható lágystart funkcióval és túlhevülés és túláram elleni védelemmel is. Az áramkör 16-kivezetésű, 5×5 mm-es QFN típusú tokozásban kapható, a távközlési és ipari alkalmazások mellett routerekhez, kapcsolókhoz, point-of-load modulokhoz és elosztott DC/DC teljesítményarchitektúrákhoz ajánlja használatát az Intersil.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény