FőoldalArchívumRohm - Farnell együttműködés
2008. szeptember 02., kedd ::

Rohm - Farnell együttműködés

A Rohm a Farnellt választotta félvezető termékvonalának promotálására A kimagasló szolgáltatásokat nyújtó, sokcsatornás disztribútor, a mérnökök és beszerzők millióit kiszolgáló Farnell pán-európai egyezséget kötött az integrált áramköröket, diszkrét félvezető alkatrészeket, kijelzőket és passzív alkatrészeket gyártó japán Rohm vállalattal.


Az új egyezség a Rohm több mint 120 termékvonalát teszi másnapi szállítással elérhetővé a térségben, többek között beleértve passzív alkatrészeket, IC-ket és diszkrét alkatrészeket, meghajtókat, tranzisztorokat, diódákat, LED-eket és lézerdiódákat is.
A Rohm a Farnell cégben látta meg az ideális disztribúciós partnert kiterjedt szolgáltatási portfóliója és hosszú múltra visszatekintő, kiterjedt páneurópai hálózata miatt. Az új eszközök mindegyike elérhető a vállalat weboldalán keresztül, amelyet erős szakmai háttérinformációk és ügyféltámogatás erősít. A másnapi, Európán belüli kiszállítás nem tartalmaz rejtett szállítási költségeket, és minimális rendelési mennyiség sincs előírva.
A Premier Farnell-csoport Global Supplier Management elnök-vezérigazgatója, Marianne Culver a következőképp kommentálta a megegyezést: „A Rohm nagy elismertségnek örvendő gyártó a globális elektronikai piacon. Csúcstechnológiát képviselő integrált áramkörei és diszkrét félvezetői a Farnell kiterjedt szolgáltatási láncával kombinálva erős európai jelenlétet garantál, ezáltal biztosak vagyunk benne, hogy nagy sikerre tarthatunk számot az optimális rendszertervezésben dolgozó fejlesztőmérnökök körében.”
A Rohm Europe elnöke, Christian Andre így nyilatkozott: „Örömünkre szolgál olyan előkelő iparági helyet elfoglaló vállalattal együtt dolgozni, mint a Farnell, amely mély szakértelme és élenjáró szolgáltatásai okán kiváló disztribúciós partnerünk lesz.”

A Farnell vállalatról
A Farnell világelső, kiváló szolgáltatást nyújtó, kis darabszámokkal dolgozó disztribútor az elektronikai, elektromos, ipari és karbantartási, valamint javítási és üzemeltetési termékek piacán. A vállalat a kor igényeinek maradéktalanul megfelelő e-kereskedelmi rendszerrel rendelkezik, a világ 20 országában több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztat.
A Farnell a Premier Farnell-cégcsoport tagjaként valódi, egyállomásos vásárlási lehetőséget kínál több mint 800 gyártó több mint 415 ezer különböző terméket számláló raktárkészletével és jelentős hozzáadott értéket képviselő további szolgáltatásaival.
A rugalmas rendelést és aznapi postára adást, valamint kézbesítési opciókat biztosító rendszerük minden vevő igényét kielégítik, tükrözve a Farnell törekvéseit a legegyszerűbb és legkooperatívabb disztribúciós cégimázs megtartására.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény