2008. augusztus 29., péntek ::

ERNI

Az ERNI Electronics új teljesítménymodul csatlakozói Univerzális teljesítménycsatlakozó modulok 5, 6, és 7 kivezetéses változatban az ERNI kínálatában, akár 18 A terhelhetőséggelAz ERNI Electronics bővítette UPM (Uni­ver­sal Power Module) kínálatát 5, 6, és 7 kivezetéses változatokkal. Az új teljesítménymodulok a korábban futó 3 kivezetéses modulokat egészítik ki, 20 ˚C-on pedig akár 18 A árammal terhelhetők.



Az új, nagy teljesítményű csatlakozókat ipari szabványú, 5, vagy 7 vezetékes PICMG EXP.0 CompactPCI Express alkalmazások tápellátási alkalmazásaihoz tervezték. A CompactPCI Express szabvány szerinti csatlakozókat ezzel hiánytalanul lefedi az ERNI kínálata, teljesítmény- és jelátviteli oldalon (ERmet ZD, ERmet type B8) egyaránt.
A derékszögű, pressfit technológiás dugócsatlakozók a bővítőkártyákat IEC 61076-4-101 szabványnak megfelelően illesztik, emellett a forrócsere is támogatott. Az egyenes kialakítású hüvelycsatlakozók hátlapi csatlakoztatásra alkalmasak. Valamennyi UPM-csatlakozó megfelel az RoHS-előírásainak.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény