FőoldalArchívumTeledyne Relays
2008. augusztus 29., péntek ::

Teledyne Relays

A Teledyne Relays RF312 sorozatú ultraminiatűr reléje 8 GHz-es relét jelentett be a Teledyne RelaysA Teledyne Relays új sorozatú DPDT, ultraminiatűr relét jelentett be, amely a 0 … 8 GHz frekvenciatartományban alkalmas rádiófrekvenciás tartományú alkalmazásokhoz. Az új RF312 sorozatú relék a tesztek szerint akár 12 Gibit/s sebességig képesek nagyintegritású adatjel-továbbításra.



Az RF312 egyedi konstrukciós sajátosságait a korábbi Teledyne-gyártmányú reléktől örökölte, beleértve a belső alkatrészek és csatlakozások kialakításánál alkalmazott ohmos hegesztést is. A Teledyne egyedi fejlesztésű ötvözetei, a relé belső nitrogénes atmoszférája és a speciális gyártási tisztítási technikák kiváló megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosítanak.
Az RF312-t csillapító, RF- és jelkapcsoló alkalmazásokhoz tervezték elsősorban, amelyeknél rendkívül fontos a kapcsolási megbízhatóság és a kapcsolt jel integritása. A cég honlapjáról is elérhető RF312 adatlapon részletes adatok találhatók az eszköz rádiófrekvenciás jellemzőiről, köztük a kivételes jelintegritást tanúsító szemábrával. Az eszköz egyéb fontos jellemzői: a nagy ellenállás az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szemben, vezérlő- és jelutak erős szigetelése, valamint a földelési kivezetések konfigurálhatósága.
A relé RoHS-kompatibilis, a furatszerelést támogatja, és 5 vagy 12 V-os tekercsekkel érhető el. A termék átmérője 9,4 mm, az áramköri kártya feletti rész 8,3 mm, tömege 2,6 g.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény