FőoldalArchívumAvago Technologies
2008. augusztus 29., péntek ::

Avago Technologies

Az Avago Technologies ADJD-WMxx/YMxx Moonstone teljesítmény LED modul családja Nagy teljesítményyű LED-es világítási megoldások az Avago Technologies-tólA kommunikációs, ipari és végfelhasználói alkalmazásokhoz analóg interfész­rendszereket gyártó Avago Technologies nagy teljesítményű világítócsíkot, gyűrűt és telikörmodulokat mutatott be építészeti, háttérvilágítási és általános világítási alkalmazásokra. Az új, alacsony profilú, nagy teljesítményű LED- modulok robusztus felépítésűek, nagy fényáram-kimenetűek és egyszerűen üzembe állíthatók.



Az ADJD-WMxx/YMxx Moonstone® LED-sorozatban csík-, gyűrű- és telikör- kiszerelésben is találhatók megoldások, megfelelve az egyedi tervezési igényeknek. Az iparszerte elérhető egyik legvékonyabb eszköztokozásnak köszönhetően számtalan lehetőséggel rendelkeznek a tervezők.
A nagy teljesítményű Avago ADJD-WMxx/YMxx modulok bemeneti teljesítménye 1 … 15 W, kimenetük akár 1140 lumen, ezért a potenciális alkalmazások között nem csak architekturális homlokzati és hirdetőtáblai világítás, hanem például biztonságtechnikai, vészkijáratjelző, gépi látási stb. alkalmazások is vannak.
Az Avago ADJD-WMxx/YMxx Moonstone® LED-modulok a hagyományos fényforrásokhoz képest megbízhatóbbak és robusztusabbak. Fémmagos nyomtatott áramköri kártyára szerelik őket a termikus disszipációt megkönnyítendő, a LED-ek sugárzási paramétereinek köszönhetően pedig széles tartomány megvilágítására alkalmasak.
Az ADJD-WMxx/YMxx sorozatú LED-eket hő- és UV-álló szilikonvegyületbe tokozzák a hosszú élettartam és nagy megbízhatóság végett. A hideg fehér (4000 … 10 000 K színhőmérséklet) és meleg fehér (2600 … 4000 K színhőmérséklet) színű, versenyképes árazású teljesítmény-LED-ekkel sokféle sugárzási szögű és kiváló hődisszipációs tulajdonságú alkalmazások fejleszthetők. A megvilágítás erősségi követelményeitől függően 1 … 12 darab LED integrálható egy fémmagos nyomtatott huzalozású hordozóra. Az eszközök kielégítik az RoHS követelményeit.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény