FőoldalÜzletA Videoton EAS újabb termékek gyártásába kezdhet
2011. június 06., hétfő ::

A Videoton EAS újabb termékek gyártásába kezdhet

A Videoton főként ipari és automatizálási elektronikát gyártó leányvállalata, a Videoton Electronic Assembly Services Kft. (VEAS) elektronikai termékek gyártásának átvételéről állapodott meg a Hager Grouppal

2010 elején született meg a döntés a Hager részéről, hogy az egyik francia gyárának - ahol épületgépészeti termékek gyártása folyik - teljes elektronikai szerelését áttelepíti Székesfehérvárra a Videoton EAS Kft.-hez. A székesfehérvári vállalat 9500 m2-en, közel 500 fővel dolgozik.

A most megnyert üzletnek, valamint az elmúlt években folyamatosan fejlődő korábbi vevői kapcsolatoknak köszönhetően a Videoton EAS Kft. termékportfóliója gyökeresen megváltozott. Magyarországi telephelyén a korábbi nagy sorozatú elektronikai szerelést jelentős mértékben felváltotta a kis sorozatú, nagy diverzitású komplex termékek gyártása.
A Videoton leányvállalatának sikere elsősorban a vevők rugalmas kiszolgálásán és a versenyképes áron nyújtott, magas színvonalú szolgáltatásnak köszönhető. Ugyanakkor a közelmúltban elindult technológiai fejlesztést és kapacitásbővítést célzó több mint 1 milliárd forintos beruházások (új Fuji NXT beültető gépek, AOI, lézergravírozó, címkéző berendezések, stb.) is jelentős mértékben hozzá fognak járulni ahhoz, hogy pozícióját tovább tudja erősíteni az EMS piacon, ahol a Videoton a harmadik legjelentősebb európai szolgáltató cég.

A Hager Csoport Európa vezető cégének számít a villamossági termékek gyártásában. A termékeik egy komplett rendszert alkotnak, amelyek a villamosság szinte minden területén - a magán háztartásokban éppúgy, mint ipari alkalmazásban - felhasználhatóak. A Csoport 26 gyártóüzemmel rendelkezik 12 országban. 1,3 milliárd eurós forgalmát több mint 11.000 alkalmazottal éri el.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény