FőoldalÜzlet2025-től egységes név alatt folytatják a 4iG távközlési vállalatai
2024. október 21., hétfő ::

2025-től egységes név alatt folytatják a 4iG távközlési vállalatai

A nem túl hangzatos – és végképp nem magyar – ONE Solutions márkanéven dolgoznak.

Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország és az Invitech ICT Service vezérigazgatója jelentette be az új márkanevet, amely alatt egybetömörítik a cég távközlési vállalatait. Tulajdonosi szempontból azért jó ez az átalakulás a vezérigazgató szerint, mert az eddigi széttagolt működéshez képest egy sokkal hatékonyabb, ütőképesebb egység jön létre, valamint „remekül kiegészítik egymást a különböző iparágakból szerzett tapasztalatok”.

A ONE Solutions 2025 januárjától integrált szolgáltatóként a ONE Magyarország B2B márkája lesz. Ezek szerint a Vodafone Magyarország, az Antenna Hungária és az Invitech közép- és nagyvállalati szolgáltatásai a jövőben egy forrásból, a ONE Solutions márka alatt lesznek elérhetők. A vállalati, állami és közigazgatási ügyfelek így integrált formában, gyorsabban és költséghatékonyabban vehetnek majd igénybe biztonságos, rugalmas és skálázható nagyvállalati telekommunikációs szolgáltatásokat Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatójától az alábbi főbb szolgáltatási területeken:

  • mobil- és vezetékes hálózat fejlesztése,
  • 5G- és IoT-technológiák,
  • SD-WAN-megoldások,
  • felhő- és adatközponti szolgáltatások fejlesztése,
  • biztonsági és kiberbiztonsági szolgáltatások, beleértve a SOC (Security Operations Center) megoldásokat is.

További hír a 4iG háza tájáról, hogy az Antenna Hungária egy macedón és négy magyar leányvállalkozással gyarapszik jövőre. Ezek neve: az észak-macedón Company for Communication Services ONE MACEDONIA TELECOMMUNICATIONS DOOEL Skopje, míg a másik négy cég: AH HÁROM Kft., az AH NÉGY Kft., az AH ÖT Kft. és az AH HAT Zrt.

Kép: www.4ig.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény