FőoldalRendszerintegrátorAFS-sorozatú védőrelék gépbiztonsági alkalmazásokhoz
2018. január 03., szerda ::

AFS-sorozatú védőrelék gépbiztonsági alkalmazásokhoz

A biztonságos gépüzemeltetési alkalmazásokhoz kifejlesztett, AFS-sorozatú kontaktorok fix kialakítású, frontoldali csatlakozóblokkokkal rendelkeznek, ezáltal ideálisak monitorozási és vezérlőáramköri feladatokra. Az új AFS-sorozat is az ABB azon fejlesztési filozófiáját követi, miszerint a védelmi rendszerek építésének egyszerűnek kell lennie

Az AFS-sorozat kielégíti az EN ISO 13849 és EN 62061 fő biztonsági szabványok követelményeit, biztosítva ezzel az értékes gépek és más berendezések biztonságos üzemét és védelmét. A védőkapcsoló rendelkezésre állása a permanens rögzítésű, előlapi csatlakozóblokkok jóvoltából mindenkor garantált, a biztonsági láncban történő egyszerű beazonosítását pedig a sárga színű burkolat támogatja. A biztonsági és telepítési méretezés a biztonsági küszöbszintek és értékek segítségével az FSDT és Sistema tervezőeszközökkel támogatott.

Az AFS-sorozatú kontaktorok névértéke 45 kW – 400 V AC-3, 60 HP – 480 V, illetve 130 A – 690 V AC-1, 115 A lehet, nyitási idejük az AFS09 – AFS38 típusok esetében akár 35 ms lehet. A mechanikusan kapcsolt és tükörcsatlakozókat a frontoldalon jól láthatóan jelölték, és biztosítják a visszacsatoló áramkörökben szükséges teljesítményt. A kis energiaszintű, kiegészítő csatlakozópontok minimális kapcsolási kapacitása 13 V, 3 mA 10-7, továbbá a sorozat beépített túlfeszültség-levezetéssel is rendelkezik.

Az ABB honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény