FőoldalRendszerintegrátorÚjdonságok a Tektronix műszerkínálatából
2015. június 08., hétfő ::

Újdonságok a Tektronix műszerkínálatából

Ahogy azt megszokhattuk, a Tektronix Inc. minden évben újabb és újabb, egyre nagyobb teljesítményű mérőműszerrel jelentkezik a piacon

RSA306

Az újonnan bejelentett RSA306 valósidejű USB spektrumanalizátor a csúcskategória teljesítményét hozza el a belépőszintű analizátorok világába. Az új spektrumanalizátor a Tektronix oszcilloszkópokból már megismert DPX™ processzorokkal tökéletes, valósidejű képet ad a vizsgált rádiófrekvenciás sávról, miközben minden egyes felmerülő anomália és eddig láthatatlan jel is megjelenik a képernyőn. Mindezt a hagyományos pásztázó spektrumanalizátorok sebességének ezerszeresével teszi!

Ezzel a technológiával bármilyen 100 µs hosszú jelet 100%-os valószínűséggel jelenít meg az RSA306 akár 6,2 GHz sávszélességben, 40 MHz valósidejű frekvenciatartomány-befogással. A jelbefogáson túl az analizálási képességek sem maradnak el a csúcskategóriától. Többek között WLAN-analízis (802.11a/b/g/j/p, 802.11n, 802.11ac), modulációs analízis (16/32/64/256 QAM, QPSK, O-QPSK, GMSK, FSK, APSK), impulzusmérések, OFDM analízis, GPS-modullal térképre helyezett mérések, AM/FM/PM/Direct Audio-mérések, Bluetooth-mérések, EMI-mérések állnak rendelkezésre.

DPO70000SX

A Tektronix Inc. március végén mutatta be a világ jelenleg legnagyobb sávszélességű, valósidejű oszcilloszkópcsaládját: a DPO70000SX-et. A 70 GHz sávszélességgel és 200 GS/s mintavételi frekvenciával rendelkező „zászlóshajó" a Tektronix által levédett ATI (Asynchronous Time Interleaving) technológia alkalmazásával ma a legalacsonyabb zajjal és legjobb jelhelyességgel rendelkező, valósidejű oszcilloszkóp (<0,75% rms zaj, 65 fs jitter). A skálázható megoldással lehetőség nyílik a 400G Ethernet optikai moduláció tesztelésére valós időben! A DPO70000-családban már megszokott Pinpoint™ triggerelés a 70 GHz-es modellben is megtalálható mind az 1405-féle triggerkombinációval, akár >25 GHz-es éltriggerrel, 30 ps tűimpulzustriggerrel és az egyedülálló teljesítményű vizuális ablaktrigger-megoldással. A felvett jelen történő keresés- és jelölésfunkció ugyanúgy rendelkezésre áll, mint a maszktesztelés.

A DPO70000SX-család analízisképesség terén is kiemelkedik az opcionális alkalmazói szoftverek széles választékával, mint például jitter-mérőrendszer, UWB-spektrumanalízis, soros jelfolyam-analízis.

A forgalmazó Folder Trade Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény