FőoldalRendszerintegrátorHárom oszcilloszkóppal bővül az RND portfóliója, jelentősen növelve ezzel a termékválasztékát
2023. július 17., hétfő ::

Három oszcilloszkóppal bővül az RND portfóliója, jelentősen növelve ezzel a termékválasztékát

A Distrelec, három, különböző árfekvésű és specifikációs szinthez tartozó új oszcilloszkóppal bővíti RND termékportfólióját. Az európai beszállító nagyobb sávszélességű (350 MHz és 500 MHz) változatokat kínál a versenytársainál versenyképesebb árakon. Ezen kívül az RND egy kétcsatornás 50 MHz-es alapváltozatot is kínál.

Az újonnan bevezetett RND 360-00007, RND 360-00008 és RND 360-00009 oszcilloszkópokat villamosmérnökök és tudósok számára tervezték a pontosabb hullámforma-elemzések elvégzéséhez. A nagy felbontású LCD érintőképernyőnek köszönhetően új mércét jelentenek a teljesítmény és a használhatóság terén. Figyelemre méltó sávszélességükkel és 1 GS/s mintavételi sebességükkel ezek az oszcilloszkópok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kivételes pontossággal és precizitással rögzítsék akár a jel legbonyolultabb részleteit is.

A lenyűgöző, 45 000 wfms/s hullámforma-frissítési sebességgel büszkélkedő új RND oszcilloszkópok gondoskodnak róla, hogy a felhasználók zökkenőmentesen, kompromisszumok nélkül rögzíthessék és jeleníthessék meg a hullámformákat. Busz dekódolási funkciókat is tartalmaznak, leegyszerűsítve az összetett soros kommunikációs protokollok elemzését.

Scott Wunderley, a Distrelec saját márkáinak termékmenedzsere még hozzáteszi: „Az új RND 360-00007 és RND 360-00008 oszcilloszkópok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen eszközben egyesítsék az oszcilloszkóp és a multiméter funkciókat, így értékes helyet takarítanak meg a munkaasztalon, és javítani tudják a munkafolyamat hatékonyságát. Termékválasztékunk újonnan érkezett tagjai többféle kioldó funkcióval is rendelkeznek, amelyek segítenek a felhasználóknak a konkrét jelviszonyok pontos rögzítésében és elemzésében.”

Ha szeretne többet megtudni a Distrelec-ről és a portfóliójáról, egyszerűen keresse fel a www.distrelec.hu oldalt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény