FőoldalRendszerintegrátorAz Anritsu bemutatja forradalmian új Site Master™ MS2085A és MS2089A analizátorait
2024. május 24., péntek ::

Az Anritsu bemutatja forradalmian új Site Master™ MS2085A és MS2089A analizátorait

A terepi tesztelés új korszaka a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

Az Anritsu Corporation, a vizsgáló- és mérőkészülékek világszínvonalú vezető fejlesztőjeként mutatta be a szakmai nyilvánosságnak a terepi vizsgálóeszközök területén alapvető újdonságokat hordozó Site Master MS2085A kábel- és antennaanalizátor (Cable and Antenna Analyzer) készülékét, valamint annak integrált spektrumanalizátorral is felszerelt MS2089A változatát. Az Anritsu termékcsalád legújabb tagjait az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy tovább erősítsék az Anritsu dominanciáját a telepítés és karbantartás terén, és megfeleljenek az általános célú piac sokrétű igényeinek is. Ezek az eszközök újradefiniálják az iparági szabványokat a funkcionalitás, a pontosság és a felhasználóbarát működés szempontjait tekintve, ugrásszerűen átalakítva ezzel a helyszíni vizsgálati technológia lehetőségeit.

A Site Master MS2085A és MS2089A a modern mérnöki munka csúcsát testesíti meg, és egyesíti az Anritsu széles körű tapasztalatát az ügyfélközpontú innováció iránti elkötelezettségével. Egyszerre elégíti ki a kábel- és antennaelemzés funkcióit, amelyeket a spektrumelemzéssel és -figyeléssel kiegészítve egyesít egyetlen integrált megoldásban. Ezek az alkalmazási területek széles spektrumának támogatására alkalmasak, beleértve a telekommunikációt, a műsorszórást, a repülést és űrrepülést, a műholdas, továbbá a védelmi ágazatot, megkönnyítve a különféle alkalmazások használatát az elosztott antennarendszerektől (Distributed Antenna Systems – DAS) és a műholdas megfigyeléstől az interferenciaelemzésen át a rutinszerű telepítési és karbantartási feladatokig.

Kiemelt jellemzők és előnyök:

  • Többfunkciós képesség: A Site Masterben egybeintegrált kábel- és antennaanalízis a spektrumanalizáló képességgel kiegészítve olyan készüléket ad a professzionális felhasználók kezébe, amely egyetlen, sokoldalú eszközként szolgálja ki a vizsgálat és az elemzés igényeit. Átfogó megoldást kínál az antennarendszerek minősítésére, a vezetékmentes hálózatok hibakeresésére vagy jelek spektrumának megfigyelésére.
  • Működési hatékonyság: Azáltal, hogy a Site Master több tesztelési funkciót egyetlen eszközben egyesít, jelentősen optimalizálja a helyszíni tesztelési munkafolyamatokat. A funkciók összevonása csökkenti a szükséges műszerek mennyiségét, egyszerűsíti a tesztelési folyamatokat, és rövidebb idő alatt nagyobb eredmények elérését teszi lehetővé; egyszóval jelentősen növeli a hatékonyságot, miközben minimalizálja a működési költségeket.
  • Pontosság és megbízhatóság: A precizitásra és a terepi alkalmazás zord körülményeivel szembeni ellenállóképességre tervezett Site Master reprodukálható, megbízható eredményeket szolgáltat. Kiváló mérési pontossága és robusztus felépítése bizalmat ébreszt a vizsgálati eredmények iránt, bármilyen körülmények között lehetővé téve a pontos, megalapozott döntések meghozatalát.
  • Fejlett funkciók: Az olyan funkciókkal, mint a valós idejű spektrumelemzés (Real Time Spectrum Analysis – RTSA), a kvadratúramodulált (IQ) jelek és adatfolyamok (streaming) felismerése és rögzítése, valamint a protokollfüggetlen többesüzenetek (Protocol Independent Multicast – PIM) keresése, nemcsak megfelel az iparági szabványoknak, hanem meg is teremti azokat.

Raymond Chan, az Anritsu Corporation termékmenedzsere lelkesedésének ad hangot: „A Site Master MS2085A és MS2089A bevezetése óriási előrelépés a terepi tesztelési technológiában. Ezek az innovációk hangsúlyozzák a tesztelés- és méréstechnológiák fejlesztése iránti elkötelezettségünket, amelyek nemcsak megfelelnek a különböző ágazatokban tevékenykedő ügyfeleink változatos követelményeinek, hanem meg is haladják azokat; bizonyítják az Anritsu kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségét, és új mércét állítanak fel a professzionális terepi tesztelési folyamatokban”.

A Site Master MS2085A és MS2089A analizátorok már világszerte elérhetőek. A termékekkel és képességeikkel kapcsolatos részletes információkért kérjük, keresse fel a www.anritsu.com weboldalt!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény