FőoldalKonstruktőrAz OMRON bemutatja az RT1 sorozatú biztonságos távelérést biztosító informatikai eszközét
2021. december 27., hétfő ::

Az OMRON bemutatja az RT1 sorozatú biztonságos távelérést biztosító informatikai eszközét

A biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező IIoT „edge” átjáró lehetővé teszi a távoli hibaelhárítást és működésmegfigyelést

Az OMRON piacra dobja az ipari távoli elérést biztosító RT1-sorozatot, kibővítve ezzel az ipari automatizálási megoldások sorát. A kulcsrakész megoldás lehetővé teszi a távoli karbantartást, költséges és időigényes helyszíni látogatások nélkül. A távoli elérés segítségével a felhasználók pontjáról megtekinthetik és vezérelhetik is a kezelőfelületeket, elháríthatják a berendezések hibáit és telepíthetik a frissítéseket is.

A Secomea által támogatott OMRON RT1-sorozat magában foglalja a hatékony, egyszerű és biztonságos távoli karbantartáshoz szükséges összes szoftver- és hardverkomponenst. A távoli eléréses megoldás kiegészíti az OMRON ipari automatizálási megoldásainak széles kínálatát, és drasztikusan növeli a gépek üzemidejét, miközben csökkenti a helyszíni látogatások szükségességét.

Az OMRON célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek a gyártáshoz kapcsolódó architektúra minden aspektusára vonatkozóan. Az OMRON automatizálási platformja most távoli eléréses megoldással bővül, hogy az ügyfelek távolról is reagálhassanak minden olyan problémára, amely a 24/7-ben működő gyártóüzemekben felmerülhet. A távoli eléréses megoldás drasztikusan csökkentheti a géphibák elhárításával és karbantartásával kapcsolatos utazási és egyéb költségeket, valamint az ebből adódó CO2-kibocsátást.

Az RT1-sorozat fő jellemzői és előnyei:

  • DIN-sínre szerelhető ipari gateway, amely a gépvezérlő villamos szekrényébe telepíthető, és távoli hozzáférést biztosít az ipari berendezések igény szerinti, valós idejű szervizeléséhez.
  • Biztonsági tanúsítvány és beépített tűzfal
  • Távoli programozás és hibaelhárítás az OMRON automatizálási megoldások teljes skáláján
  • Szervizkész eszköz a reagálási képesség javítása, a vészhelyzetek hatásának csökkentése, a mérnökök munkaterhelésének optimalizálása, valamint a gépek rendelkezésre állásának és termelékenységének maximalizálása érdekében
  • Környezeti hatások minimalizálása és fokozott fenntarthatóság a gépkarbantartáshoz szükséges utazások számának csökkentésével

További információ ide kattintva érhetőek el!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény