FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártyát!
2019. december 04., szerda ::

Nyerje meg a Microchip 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártyát!

Nyerje meg a Microchip 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártyát (gyári cikkszám: ADM00873-BNDL) az ELEKTRONET játékában! A Microchip 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártya minden olyan kelléket tartalmaz, amelyek szükségesek a Microchip MCP33131D-10 típusjelű, 16 bites, 1 Msps sebességű, szukcesszív approximációs (fokozatos közelítésű), regiszteres analóg-digitális átalakító fejlesztési célú felhasználásához. A fejlesztőkészlet tartalmazza az MCP331x1x-xx 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártyát a szükséges 9 V-os tápegységgel, egy előprogramozott PIC32 Curiosity kártyát, illetve az USB-kábelt is

A nagy környezeti hőmérséklet mellett és erős elektromágneses környezetben való üzemelésre optimalizált MCP331x1(D)-xx konvertercsalád az iparágban jelenleg az egyetlen olyan szukcesszív approximációs, regiszteres A/D-átalakító, amely 1 Msps konverziós sebességet kínál 16-bites felbontás mellett, teljes AEC-Q100 tanúsítvánnyal, megfelelve még a járműipari alkalmazások követelményeinek is. Az MCP6D11 differenciálerősítő kis torzítású, nagy pontosságú interfészt szolgáltat az A/D-átalakító teljesítményének maradéktalan kihasználásához az áramkörökön belül.

Az MCP331x1(D)-xx átalakítócsalád 12, 14 és 16 bites felbontásokat, illetve 500 ezer minta/s és 1 millió minta/s mintavételezési sebességeket támogat, így valamennyi feladatra megtalálható a legjobban illeszkedő konverter. Az alacsony, fix 1,8 V analóg tápfeszültség (AVDD) és az alacsony, 1 Msps sebesség mellett tipikusan 1,6 mA, ill. 500 ksps sebesség melletti 1,4 mA áramfelvétel lehetővé teszi, hogy ezeket az A/D-átalakítókat ultraalacsony energiaigényű alkalmazásokban hatékonyan felhasználják a tervezők, teljes terjedelmű bemenet mellett is. Az új alkatrészek széles tartományú, digitális I/O interfészfeszültséget támogatnak 1,7 … 5,5 V között, amelynek jóvoltából a legtöbb gazdavezérlőhöz minden probléma nélkül illeszthetők, beleértve természetesen a Microchip PIC32, AVR® és ARM®-alapú mikrokontrollereit, ill. mikroprocesszorait is, és mindehhez még külső szinteltoló alkalmazására sincs szükség. Az MCP331x1D-XX fejlesztőkészlet segítségével az MCP331x1D-XX SAR A/D-átalakítócsalád teljesítménye és képességei hiánytalanul megismerhetők, tartalmát tekintve pedig megtalálható benne az MCP331x1D fejlesztőkártya, a PIC32MZ EF mikrokontrollerrel futó, adatgyűjtési célú Curiosity kártya, illetve az SAR ADC Utility PC grafikus felhasználói interfész is.

Ha szeretné megnyerni az ELEKTRONET és Microchip közös játékában az 1 Msps SAR ADC fejlesztőkártyát, látogasson el erre weboldalra, és töltse ki adataival az online űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény