FőoldalKonstruktőrPrecíziós söntellenállások
2017. augusztus 03., csütörtök ::

Precíziós söntellenállások

Az RCS, RSH, RSI, RSJ, RSL és RSN típusjelű sorozatokat gazdagító, precíziós söntellenállásokat a Riedon az ár/érték arányra optimalizálta minden árammérési tartomány esetében, 1 és 10 ezer A között, az üzemi áramon pedig kiterjesztett mérési sávszélességet biztosítanak. A négyvezetékes (Kelvin) csatlakozás a söntön végzett feszültségmérésnél jelentősen növeli a pontosságot a hozzávezetések hatásának kikompenzálásával. A söntöktől elvárható, rendkívül alacsony ellenállásértéket (amely az 50 mV kimenetá, 10.000 A-es RSL-10000-50 esetében mindössze 5 µΩ) Manganin® anyagú rezisztív elemek alkalmazásával sikerült elérni. Ezeket csupán 0,25% standard tűréshatárral gyártják, sőt némely esetekben a 0,1% is elérhető. A további opciók között az 50 mV vagy 100 mV kimenetek és esetenként a bakelitalapú felépítmény érhetők el. A Riedon honlapjawww.riedon.com Bővítette precíziós áramsöntjeinek portfolióját a Riedon, így jelenleg az iparban az egyik legnagyobb választékban kínálnak különböző névértékű megoldásokat. A megújulóenergia-alapú források egyre nagyobb kimeneti jelszinteket képesek előállítani, a növekedő kapacitású akkumulátoroknál egyre rövidebbek a töltési idők, és a nehézipar is egyre szélesebb körben használ különböző elektromos megoldásokat. Felismerve mindezeket az igényeket, a Riedon úgy alkotta meg legújabb söntjeit, hogy nagy áramoknál is pontos méréseket tegyenek lehetővé

Az RCS, RSH, RSI, RSJ, RSL és RSN típusjelű sorozatokat gazdagító, precíziós söntellenállásokat a Riedon az ár/érték arányra optimalizálta minden árammérési tartomány esetében, 1 és 10 ezer A között, az üzemi áramon pedig kiterjesztett mérési sávszélességet biztosítanak. A négyvezetékes (Kelvin) csatlakozás a söntön végzett feszültségmérésnél jelentősen növeli a pontosságot a hozzávezetések hatásának kikompenzálásával.

A söntöktől elvárható, rendkívül alacsony ellenállásértéket (amely az 50 mV kimenetá, 10.000 A-es RSL-10000-50 esetében mindössze 5 µΩ) Manganin® anyagú rezisztív elemek alkalmazásával sikerült elérni. Ezeket csupán 0,25% standard tűréshatárral gyártják, sőt némely esetekben a 0,1% is elérhető. A további opciók között az 50 mV vagy 100 mV kimenetek és esetenként a bakelitalapú felépítmény érhetők el.

A Riedon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény