FőoldalKonstruktőrIntelligens kijelzőmodulok gazdag csatlakozási képességekkel
2017. július 21., péntek ::

Intelligens kijelzőmodulok gazdag csatlakozási képességekkel

A 4D Systems bemutatta MOTG, azaz Modules-On-The-Go terméksorozatát, amely egyszerű, plug & play rendszerű interfésszel rendelkezik a 4D Systems negyedik generációs DIABLO16 és PICASO sorozatú, intelligens kijelzőmoduljaihoz. Az MOTG sorozattal a gyártó 4D Systems a gazdag interfészkészlettel és kommunikációs képességekkel rendelkező megoldásokra irányuló, élénkülő keresletet próbálja kielégíteni, kifejezetten az ügyféligények alapján. A csatlakozási képességek implementálását a gyártó a Universal MOTG Interface (UMI) interfészmegoldásával segíti, amelyet nyílt szabványként tettek elérhetővé

Az MOTG sorozatú megoldások kezdetben négy tagot számlál, és WiFi, Bluetooth Low Energy (LE), RS-232 vagy RS-485 csatlakozási képességeket kínálnak. A modulok olyan interfészkártyába illeszkednek, amely negyedik generációs DIABLO16 vagy PICASO kijelzőmodulhoz csatlakozik. A család ötödik MOTG tagja mp3-lejátszási képességet kínál.

Az MOTG-WiFi-ESP modul egy Expressif ESP8266 WiFi rendszerchip segítségével WiFi csatlakozást biztosít, tökéletesen megfelelve az IoT/ipari IoT alkalmazások követelményeihez. Az MOTG-Bluetooth modulra egy Microchip BM70BLES1FC2 Bluetooth-rádiót integráltak, amely segítségével Bluetooth 4.0/4.2/LE szabványú csatlakozási képességeket biztosít. A hagyományos, soros kommunikációt az MOTG-RS232 és MOTG-RS485 (differenciális) modulok garantálják, ha pedig 16-bites, audio dekóderes mikrokontrollerrel megtámogatott mp3-visszajátszási képességre van szükség, az MOTG-MP3 modul jelentheti a megfelelő választást.

A 4D Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény