FőoldalKonstruktőrÚj fejlesztőkártya és gazdameghajtó PROFINET-es alkalmazásokhoz
2017. május 30., kedd ::

Új fejlesztőkártya és gazdameghajtó PROFINET-es alkalmazásokhoz

A Renesas Electronics Europe új fejlesztőkártyát jelentett be a Renesas TPS-1 PROFINET IRT chiphez, illetve egy új gazdameghajtóval is jelentkezik, amelyet a Renesas Synergy Platform alapján alkottak meg. Az új fejlesztőkártya egy igen kedvező árú belépési pontot biztosít a TPS-1 PROFINET IRT I/O interfészchip használatába, a gazdameghajtók választékának bővítésével pedig a Renesas kiterjeszti az azonnali használatra kész gazdaprocesszorok tárházát, és olyan lehetőséget ad a Renesas mikrovezérlők rugalmas implementálására, amely minden tekintetben alkalmazkodik az alkalmazás igényeihez

A PROFINET IRT szoftverkörnyezet legfrissebb változatával megtámogatott fejlesztőkártya a TPS-1 üzemeltetéséhez legszükségesebb alapeszközöket tartalmazza (tápegység, soros flash memória, kristályoszcillátor, UART és hálózati interfész). Az I/O kivezetések könnyedén hozzáférhetők a dedikált adapterkártyával, amely az I/O-pontokat a szokványos, többtűs csatlakozón biztosítja.

Az új, Synergy S7G2 mikrokontroller-termékcsoporthoz elérhető gazdameghajtó segítségével a rendszerfejlesztők könnyű hozzáférést nyernek a Synergy sorozatú mikrokontrollerek hálózati és biztonságtechnikai szolgáltatásaihoz. A Renesas RX63N és RX231 mikrokontrollerekhez nemrég bejelentett gazdameghajtókkal együtt immár elég széles választékban érhetők el hivatalos gazdameghajtók a Renesas mikrovezérlőihez, támogatva a különböző alkalmazások fejlesztéseit. A Synergy S7G2 termékcsoport használatával a rendszertervezők számára megnyílik a lehetőség olyan alkalmazások kifejlesztéséhez, amelyek nagyméretű integrált SRAM-mal és flash-memóriával gazdálkodnak, időben egyszerre több, nagysebességű kommunikációs csatornát vezérelnek, kiváló képminőségű, színes kijelzőt hajtanak meg, precíziós vezérlést végeznek, vagy nagy pontosság mellett analóg jelekhez biztosítanak szenzorinterfészt.

A Renesas honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény