FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip PICDEM PIC18 Explorer fejlesztőkártyát!
2014. december 08., hétfő ::

Nyerje meg a Microchip PICDEM PIC18 Explorer fejlesztőkártyát!

14-8-microchip-jatek-0Az ELEKTRONET jóvoltából most megnyerheti a Microchip PICDEM PIC18 Explorer fejlesztőkártyát (cikkszám: DM183032).A PICDEM PIC18 Explorer egy kedvező árfekvésű demókártya, amely a fődarabja a Microchip PIC18 sorozatú mikrokontrollerekkel kapcsolatos fejlesztéseknek

A PIC18 Explorer fejlesztőkártyán egy PIC18F8722 típusszámú mikrokontroller kapott helyet, amely a hagyományos PIC18 sorozatú, általános célú, 5 V-os mikrokontrollerek csúcsdarabja. A kártyán ezenfelül megtalálható egy PIC18F87J11 processzor PIM (plug-in modul) is, amely a PIC18 J-sorozatú, 3 V-os mikrokontrollerek csúcsváltozata, és a költséghatékony alkalmazások kedvelt alapja. A fejlesztőkártya több tucat egyéb, általános célú PIC18 kontrollercsaládot támogat a beilleszthető modulok segítségével.

A PICtail társkártyák segítségével a PIC18 Explorer fejlesztőkártyához számos típusú funkcionalitást kínáló kiegészítő csatlakoztatható, amely jelentős rugalmasságot és teljességet biztosít a fejlesztéshez. A kártya ideális kelléke az MPLAB®PICkit 3 vagy ICD 3 debugger és programozó fejlesztőeszközöknek is, amelyekkel együtt teljes értékű és gazdaságos PIC18 fejlesztőkörnyezet építhető ki.

Ha szeretné megnyerni a PICDEM PIC18 Explorer kártyát, látogasson el a http://www.microchip-comps.com/elektronet-picdempic18 weboldalra, és töltse ki adataival az online űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény