FőoldalKonstruktőrKisáramú PIR érzékelő vezeték nélküli alkalmazásokhoz
2014. november 28., péntek ::

Kisáramú PIR érzékelő vezeték nélküli alkalmazásokhoz

panasonic-ekmbAz érzékelők és vezérlőegységek vezeték nélküli csatlakoztatása egyre fontosabbá válik. Különösen az Internet of Things piaca szorgalmazza kérlelhetetlenül a fejlesztést. A Panasonic EKMB termékcsaládja kimondottan az akkumulátoros táplálású alkalmazásokhoz kínál piroelektromos érzékelőket

A jelfeldolgozáshoz szükséges áramkörök, pl. stabilizátorok, erősítők és komparátorok mind a TO5 tokozatban találhatók. Ezzel a fejlesztéshez szükséges erőforrások minimálisra csökkennek, ezzel értékes időt és pénzt lehet megtakarítani. Az EKMB ettől válik többé, mint egy egyszerű PIR érzékelő. Valójában egy PIR érzékelőkkel felépített komplett megoldást jelentenek.

A piroelektromos érzékelőkhöz többféle lencse kapható, melynek kialakításától függően az érzékelők különféle érzékelési távolságokra, szögekre, zónákra és érzékelési típusokkal alkalmazhatóak. A legnagyobb érzékelési távolság 12 m. A lencsék alapértelmezett színe háromféle lehet: gyöngyházszínű, fehér és fekete. Így a felhasználó az alkalmazásának megfelelő terméket választhatja.

Főbb jellemzők:

  • 1 µA áramfelvétel nyugalmi állapotban
  • Integrált erősítő és komparátor
  • Kis átmérőjű lencsék
  • Rendkívüli megbízhatóság
  • Egyszerű integrálhatóság
  • Gyors piaci bevezethetőség

A Panasonic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény