FőoldalKonstruktőrNagyteljesítményű digitális nyomásérzékelő nagy igénybevételekre
2014. április 29., kedd ::

Nagyteljesítményű digitális nyomásérzékelő nagy igénybevételekre

A Measurement Specialties bejelentette 86BSD típusnevű, digitális kimenetű nyomásérzékelőjét. A kis profilmagasságú, 16 mm átmérőjű membránnal és masszív, 316L rozsdamentes acélburkolattal rendelkező szenzor ideális nagyteljesítményű, kisnyomású, nagy strapabíróságot megkövetelő alkalmazásokra

Az új, piezorezisztív szilíciumos nyomásszenzor a hőmérsékletkompenzációs és ofszetkorrekciót egyedi áramkör segítségével végzi. A szenzor 14-bites digitális kimenete támogatja az I2C és SPI interfészprotokollokat is, kimenetén pedig nyomás- és hőmérsékletadatokat is szolgáltat. Az O-gyűrűvel szerelhető 86BSD könnyedén és biztonságosan telepíthető többféle alkalmazásban, például szintszabályozó, szigetelt, elosztócsöves, nyomásmérő, merülő gáz- és korrozívanyag-mérési stb. rendszerekben. A szilikonolaj a nyomást pontosan viszi át a 316L rozsdamentes acél membránról az érzékelő egységre.

Az új szenzor egyszerre kompakt és költséghatékonyan használható. Elérhető a 0,07 bar – 20 bar nyomástartományt támogató, abszolút vagy mérőszám-referenciás változatokban, -40 – 125 °C működési hőmérséklettartománnyal. A szenzor teljes hibasávja ±1%span, amely tartalmazza a kalibrációs és hőmérsékletből adódó hibákat a -20 – 85 °C kompenzációs tartományban, valamint a ±0,25% pontossági tényezőt is.

A Measurement Specialties honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény