FőoldalKonstruktőrMegerősített smart kártyacsatlakozók nagy igénybevételre
2013. október 29., kedd ::

Megerősített smart kártyacsatlakozók nagy igénybevételre

A nyomógombokat és különböző kapcsolókat gyártó C&K Components két új smart kártyacsatlakozót fejlesztett ki, amelyek beépített kártyaérzékelő kapcsolóval is rendelkeznek a gépközti (M2M) alkalmazások számára

A CCM03-3511-sorozatú smart kártyacsatlakozók csatlakozási erejét megnövelték, így jobban ellenállnak az ütődésnek és vibrációnak, a CCM03-3512-t pedig megnövelt méretű forrasztási felületekkel látták el, annak érdekében, hogy ellenállóbb legyen a második, fejjel lefelé végzett újraömlesztéses forrasztási ciklus okozta igénybevételnek. A CCM03-sorozat újításai jobb elektromos teljesítményt, nagyobb rugalmasságot és megbízhatóságot, kisebb elektromos ellenállást és alacsonyabb költségeket ígérnek.

A SIM/SAM kártyákkal kompatibilis csatlakozók megfelelnek az IEC 512 szabványban leírt követelményeknek, és ellenállóak az ütődésekkel, vibrációval, magas páratartalommal és extrém hőmérsékletekkel szemben. A 10 Hz ... 500 Hz vibráció esetén fix fedeles konfigurációban akár 50 ezer óra, zsanéros fedeles konfigurációban akár 10 ezer óra szerviz-élettartamú CCM03-sorozatú csatlakozók ideálisak a gépközti rendszerekbe.

A CCM03-sorozatú smart kártyacsatlakozók hat- és nyolcérintkezős, rögzített vagy zsanéros zárófedeles, pick & place és ólommentes felületszerelést támogató kivitelben érhetők el. A csatlakozók kanalas kialakítása maximális csatlakozási felületet ad, amely növeli a megbízhatóságot és teljesítményt a cég szerint.

A fix zárófedeles változat esetében akár 3 N, a zsanéros zárófedeles változatnál pedig 1 N maximális behelyezési erőhöz 0,25 ... 0,5 N érintkezőerő társul. Az RoHS-kompatibilis CCM03-sorozat működési hőmérséklet-tartománya —40 ... 85 °C.

A C&K Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény