FőoldalKonstruktőrPDSV dupla sorkapcsok
2013. augusztus 29., csütörtök ::

PDSV dupla sorkapcsok

2×2 néha több mint 4. Az Euroclamp cég PDSV sorozatának NYÁK-ba ültethető kétsoros sorkapcsai jobb helykihasználást és kis helyen is több vezeték bekötését teszik lehetővé

Ha sok vezetéket kell bekötni egy NYÁK egyik oldalára, de nem lehet, vagy nem akarunk kisebb lábtávolságú sorkapcsot használni, akkor a PDSV dugaszolós dupla sorkapcsok jelentik az ideális megoldást. Alapvetően ezek „tüskesorok", melyek párosíthatók az SF és SV sorozat számos csatlakozódugójával. Ez változatos csatlakozási módokat nyújt és így minden körülményhez meg lehet találni a megfelelő típust a vezetékek csatlakoztatására.

A SOS electronic számos rendelkezésre álló változatból kettőt felvett állandó raktári típusai közé: a 2 pólusú PDSV02-5,08-V és a 3 pólusú PDSV03-5,08-V álló típusokat, melyek lábtávolsága 5,08 mm (0,2"). A sorozat tagjai modulárisak, azaz összepattinthatók tetszőleges hosszúságú sor létrehozásához. Ezek a tüskesorok passzolnak az SF02-5,08-P / SF03-5,08-P, SV02-5,08-F / SV03-5,08-F vagy SV02-5,08-P/ SV03-5,08-P sorkapcsokhoz. A csatlakozótest anyaga UL94-V0 osztályú poliamid (PA), az érintkezőké nikkelezett rézötvözet a csavaroké pedig horganyzott acél. Részletes információt az egyes típusok adatlapja tartalmaz.

Érdeklődésével bármely Euroclamp PDSV sorkapoccsal kapcsolatban, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális, NYÁK-ba ültethető dugaszolós sorkapcsok
  2. sorba rendezhető
  3. 250 V/12 A
  4. 5,08 mm-es lábtávolság
  5. működési hőmérséklettartomány -40 és +130 °C között
  6. egyéb színekben is kapható

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény