FőoldalKonstruktőrAdathordozók és adatkommunikáció határok nélkül
2013. augusztus 07., szerda ::

Adathordozók és adatkommunikáció határok nélkül

Az eddigi memóriakártya és SIM-kártya foglalatok sikere után az Attend cég sok egyéb SIM, SD, mikro SD és CF kártya, E-SAT és DDR foglalat típusát is felvette kínálatába a SOS electronic Tudjuk, hogy a fejlesztés során látszólag csekélységek is fontosak, mint más lábkiosztás, stb. ami akár el is döntheti, hogy egy adott foglalat használható-e az alkalmazásban vagy sem. Ezért néhány típusnál (SD, mikro SD, SIM, stb.) a látszólag azonos csatlakozó több változatát is kínálja a SOS electronic. Egyes típusokból már megvan a kezdőkészlet, de ezt tovább növelik az érdeklődés függvényében.

Egy érdekes alternatíva az elterjedt mikro SD foglalatokra a forgó tartós 112C-TBAR-R02 típus. A foglalat olyan alkalmazásokhoz felel meg, ahol nem kell gyakran cserélni az SD kártyákat, de helyet kell spórolni a NYÁK-on és nincs lehetőség a kártya oldalról történő behelyezésére.

Hasonlóan érdekes a 112G-TA00-R „2 az 1-ben" foglalat mikro SD és SIM kártyákhoz. Ez a foglalat különösen helytakarékos a NYÁK-on.

 

13-08-k-sos-1-3

Ha olyan foglalat érdekelné, ami pillanatnyilag elfogyott vagy még nem található meg a kínálatban, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. megbízható SMT foglalatok SIM- és memóriakártyákhoz és adat kommunikációhoz
  2. kiváló ár/érték arány
  3. anyaga rozsdamentes acél és önkioltó műanyag (UL-94V-0)
  4. aranyozott érintkezők
  5. széles működési hőmérséklettartomány (-40 - +85 °C)
  6. közvetlenül raktárról kapható

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény