FőoldalKonstruktőrÚj kristályok -55 … 125 °C hőmérséklettartományra
2013. június 24., hétfő ::

Új kristályok -55 … 125 °C hőmérséklettartományra

A frekvenciavezérlési megoldásokat fejlesztő Fox Electronics bemutatta kétféle változatban elérhető, HC49 sorozatú, alacsony árfekvésű kristályalkatrészeit, amelyek kiváló stabilitást és toleranciát tanúsítanak a kiterjesztett, -55 ... 125 °C működési hőmérséklettartományban

A felületszerelhető HC49SDLF, valamint a furatszerelhető HC49SLF kivitelű változatok 3,2 MHz és 80 MHz közötti névleges frekvenciákkal érhetők el. Tokozásuk 14×5 mm méretű, maximális magasságuk 4,5 ill. 3,6 mm. A kompakt méretek, széles működési hőmérséklet- és frekvenciatartomány, valamint a robusztus felépítés ideálissá teszi ezeket az alkatrészeket arra, hogy nagy igénybevételt támasztó alkalmazásokban (pl. kültéri rendszerek) implementálják a tervezők. A változó időjárási körülményeknek kitett, nagy sávszélesség-igényű, komoly igénybevételt támasztó elektronikai rendszereknél az új kristályok kombinált jellemzői kiválóan szolgálják a hosszú távú, megbízható működést.

Az új kristályok frekvenciatűrése mindössze ±10 ppm 25 °C-on, frekvenciastabilitása pedig ±90 ppm a -55 ... 125 °C hőmérséklettartományban. A kristályok elöregedése ±3 ppm/év, a meghajtási teljesítményszint 100 µW. A kiterjesztett működési hőmérséklettartományú kristályok söntkapacitása 7 pF, míg a terhelési kapacitás párhuzamos konfigurációban 10 pF körül alakul.

A Fox Electronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény